StoryEditor
Društvena mrežaLuda vremena

Oduševio objavom na stranici za studentske poslove: ‘Frendovi ti se smiju iza leđa, a cura ti misli da si papak? Stanimo tome na kraj zajedno!‘

Piše PSD
28. listopada 2020. - 10:22
Shutterstock

Svako toliko dogodi se na Facebook stranici 'Tražim/nudim studentski posao' da se neki post posebno istakne. To se sada definitivno dogodilo s posljednjom objavom koja je dobila gotovo dvije i pol tisuće lajkova i ima preko 130 komentara. Jedan dvometraš nudi muškarcima koji nisu skloni fizičkim obračunima da mu plate kako bi mu opalili par šamara i tako uvjerili djevojku da nisu papci.

“Nisi agresivac i ljudi te vuku za nos? Frendovi ti se smiju iza leđa, a cura ti misli da si papak? Stanimo tome na kraj zajedno!

Po dogovoru ću te uznemiravati na javnom mjestu pred ekipom ili djevojkom te ti dati priliku da me našamaraš. Imam dva metra i 110 kg tak da kad te cura vidi kako si kur**vit promjenit će mišljenje.

Zalijepi divu trisku i steraj ga u pm.

Cijena po dogovoru, samo ozbiljne ponude molim”, napisao je u objavi.

U komentarima su neki priznali da su se dobro nasmijali, a neki i da je riječ o odličnoj ideji za biznis.

“Brate, ti zaslužuješ nagradu za najoriginalniji biznis godine i desetljeća. Ti zaslužuješ nagradu zlatna kuna i sve ostale koje se dijele najinovativnijim i najboljim gospodarstvenicima u svojoj kategoriji. Genije si!” napisao mu je jedan komentator.

Neki su primijetili i da možda nije istina kako cure izbjegavaju papke.

“I onda ispadne da ga je cura samo zajebavala s tim da je papak jer u biti voli mirne dušice, i razočara se u njemu jer je ispao agresivni krkan pa pobjegne.”

Autor objave stigao je čak i odgovoriti na neke:

“Još jedan koji je ispao iz Muppet show-a,” kazao je jedan korisnik.

“Nisam iz Muppet showa nego mami iz naručja na glavu kad sam bio mali...”, odgovorio je autor posta i opet zaradio desetke likeova.

Drugoga je uvjerio da neće naknadno doći do promjene dogovora ili osvete:

“Je, pa poslije kad me vidiš izbiješ boga iz mene.”

“Ni slučajno! Profesionalnost je na nivou, a zadovoljstvo klijenata mi je ful važno,” uvjeravao je šaljivo zabrinutog mladića. 

Nisu svi komentari bili tako pozitivni, a jedna djevojka je samo napisala “Toxic masculinity” misleći na promicanje svijesti da pravi muškarac mora biti hrabri snagator uvijek spreman na tučnjavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 22:59