StoryEditorOCM
Društvena mrežaŽARI I PALI

Neda Ukraden pozirala u kupaćem kostimu. ‘Blago svakom tko doživi takve godine, a živi kao carica i tako izgleda‘

Piše mozaik sd
30. srpnja 2023. - 13:13

Legendarna pjevačica koja je palila i žarila još u bivšoj Jugoslaviji - Neda Ukraden naime - pokazala je na Instagramu da ne samo što u sedmom desetljeću života i dalje sjajno pjeva, nego i dobro izgleda.

U najnovijoj objavi Ukraden je pokazala da uživa na nepoznatoj morskoj lokaciji, u kupaćem kostimu (kako i priliči), te sa slamnatim šeširom na glavi. Dakako, objava je rezultirala komplimentima na račun izgleda i stila pjevačice: Blago onom tko doživi takve godine i tako izgleda, i slično.

Sedamdeset dvogodišnja Ukraden u lipnju je otvorila sezonu kupanja, i to na bazenu u rodnom Imotskom. Poznato je da pjevačica godinama ljetuje i na crnogorskoj obali sa familijom i prijateljima, a odmara se kad nema neku od brojnih gaža. Vitalna Neda Ukraden zna dozirati vizualnu pojavnost čak i u kupaćem kostimu tako da uvijek izgleda primjereno svom statusu bezvremenske glazbenice i legendarne pjevačice.

Podjednako je prisutna u cijeloj regiji, kao i na cijelom Jadranu - nedavno je "rasturila" i na koncertu u Kaštelima, a rado se vraća i svojim imotskim korijenima. Uz najnoviju morsku fotografiju napisala je stihove "Sjeti se ljeta, sjeti se mora, sjeti se naših najljepših zora", a komplimenti se i dalje nižu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 11:15