StoryEditor
Društvena mrežaSRETNE VIJESTI

Nataša Janjić rodila curicu i nadjenula joj lijepo ime, koje se u Dalmaciji davalo i muškićima. ‘Kompletirali smo vlastiti svemir‘, komentirala je

Piše Gloria
25. srpnja 2020. - 11:11
'Majčinstvo je poput neke egzotične zemlje, ne možete vjerovati opisu u knjigama, naprosto morate tamo otići', napisala jeMarijana Banko/ Hanza Media

Tijekom trudnoće splitska glumica proživjela je pojavu koronavirusa, potres u Zagrebu koji je oštetio njihov stan u centru grada, privremenu selidbu, no uspjela je i uživati, te dočekati svoju mezimicu. 

"I tako danas iznenada... Kompletirali smo vlastiti svemir", napisala je, naime, glumica Nataša Janjić Medančić na Instagramu, objavivši da je postala majka djevojčice.

Uz fotografiju, otkrila je i njezino ime, malenoj su nadjenuli ime Kaja.

Kaja ili, još češće, Kajo, ime je koje se, inače, tradicionalno u dalmatinskom kraju davalo muškićima.

Niz lijepih želja i čestitki slilo se ispod objave u svega par minuta - čestitali su Nataši, Nenadu i njihovom sinu Toniju na prinovi u obitelji.

Dječaka, koji je danas postao stariji brat, glumica i ortoped dobili su prije 18 mjeseci, piše Gloria.

"U kolovozu nam stiže djevojčica!!! Valentinovo u našoj kući može početi", otkrila je uoči Tonijevog prvog rođendana da je ponovno u drugom stanju.

Tijekom druge trudnoće Nataša je hrabro sa svojom Kajom prošla i kroz stresan period, tek se pred kraj mogla opustiti i uživati u blaženom stanju. Srećom, sve je dobro završilo, obitelj se vratila u stan, u miru su se pripremili za dolazak prinove, a usto je Nataša prije poroda uspjela uživati i u čarima ljeta u Podgori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. rujan 2020 05:57