StoryEditor
Društvena mrežaplemenite svrhe

Melanie Griffith oduševila fanove, u 64. godini objavila fotografiju u ružičastom donjem rublju, imala je jako dobar razlog za to

Piše M.P.
22. listopada 2020. - 20:59
AFP

Melanie Griffith na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u ružičastom donjem rublju sjedi na rubu mramorne kade.

Fotka je nastala nakon tuširanja jer je 63-godišnjoj glumici kosa zamotana u ručnik.

Njezini su fanovi i prijatelji ekspresno reagirali na fotografije silnim komplimentima. Među prvima se javila njezina kolegica Jamie Lee Curtis s kratkim, ali jasnim komentarom - "WHOA MAMA!" - dok je Rumer Willis, kći Brucea Willisa i Demi Moore napisala "izgledaš prekrasno".

Griffith je objavila fotografije s razlogom. Ona se pridružila naporima brojnih poznatih i nepoznatih ljudi i organizacija širom svijeta koje u mjesecu listopadu pojačano rade na podizanju svjesnosti o raku dojke i prikupljanju novca potrebnog za istraživanja terapija i lijekova.

Tako će dio prihoda od prodaje rublja kakvo na fotografijama nosi Melanie biti uplaćen organizacijama koje se bave borbom protiv raka dojke.

Griffith se i sama bila suočila s dijagnozom raka - 2009. godine uklonjene su joj prekanceroze, tumori kože u početnoj fazi s lica, a 2017. godine bolest se vratila. Liječnici su joj tada uklonili tumor s nosa.

"Stravično je kada shvatite da vam karijera ovisi o izgledu lica, no onda sam shvatila da samo moram staviti flaster i da će sve biti u redu. Samo sam izgledala smiješno", rekla je tada Griffith.

Slavna glumica suočila se prije devet godina s još jednom viješću-kada su joj liječnici dijagnosticirali epilepsiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 17:36