StoryEditorOCM
Društvena mrežamože mu biti baka

Kad su se vjenčali, njemu je bilo 17, a njoj 77, upoznali su se na sahrani njenog sina: ‘Sve se više zaljubljujem‘

Piše MOZAIK SD
27. listopada 2023. - 08:42

Gary je Almedu, koja je nedavno napunila 80 godina, upoznao na sprovodu njenog sina.

17-godišnjak koji je oženio 71-godišnju umirovljenicu dva tjedna nakon što ju je upoznao na sprovodu, a sad se, u vrijeme godišnjice braka, odlučio raspričati o velikoj ljubavi. Almeda i Gary Hardwick vjenčali su se 2015. godine i prkosili kritičarima da bi ostali u sretnom braku osam godina kasnije, s razlikom od 53 godine u godinama.

Gary iz Tennesseeja upoznao je Almedu, koja je nedavno napunila 80 godina, na sprovodu svog sina, prenosi Kurir.

Njihova svadbena ceremonija koštala je samo 137 funti, a od tada su stekli gomilu obožavatelja zahvaljujući dijeljenju svoje ljubavi na internetu. Gary je govorio o svojoj vezi s Almedom u nedavnom videu, rekavši: "Prošlo je skoro osam godina i svakim danom se sve više zaljubljujem. Neki muškarci godinama traže ljubav koju sam ja našao. Pa, ostat ću pri svom."

Par slavi godišnjicu 26. listopada, a Gary je podijelio nekoliko slatkih zajedničkih fotografija kao počast. Dodao je u drugom videu: "Nešto što mislim da je podcijenjeno i o čemu ne pričamo dovoljno je osjećaj da se svako jutro probudite pored svoje srodne duše i shvatite da dom nije mjesto, to je osjećaj."

Začudo, Almeda nije bila Garyjeva najstarija djevojka, budući da je prije nje bio sa 77-godišnjakinjom. No dokazao je da mu je ona broj jedan - otišao je čak toliko daleko da je istetovirao njezino ime na prsima, prenosi Kurir.

Gary je rekao: "Almeda je tako mlada u srcu da godine za nas nikada nisu bile problem, nikada ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišao moje molitve onog dana kada je ušla u moj život."

Govoreći o Almedi kao o svojoj ‘lutkici‘, Gary ju je opisao kao najdivniju suprugu na svijetu.

U objavi na Instagramu povodom njezina rođendana napisao je: "Ja sam najsretniji suprug koji se svaki dan budi pored tebe. Činiš me najsretnijim muškarcem svaki dan i želim te uvijek činiti najsretnijom ženom. Ti zaslužuješ sve i do posljednjeg daha ću se truditi da ti to pružim. Svi moji najsretniji trenuci su trenuci koje dijelim s tobom. Ti si zaista ljubav mog života i volim te svakim otkucajem svog srca."

Otkrio je i da joj je pripremio romantičnu večeru.

“Losos u vinu, rođendanska torta, vino i iznenađenje za moju lutkicu”, rekao je.

@_garyandalmeda_ Replying to @Mary Johnson My beautiful wife. ❤️? #fyp #agegap #agegaplove #garyandalmeda ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:17