StoryEditorOCM

‘Imam 55 godina i trudna sam sa svojim suprugom koji ima 24‘; Poznata glumica s malih ekrana šokirala objavom o trudnoći

Piše scena sd
13. travnja 2024. - 18:48

Poznata kolumbijska glumica koja je glumila u raznim sapunicama sada je zatrudnjela sa svojim 31 godinu mlađim suprugom, koji je influencer. Njihovo vjenčanje izazvalo je veliku pozornost.

Kolumbijka Alina Lozano (55) udala se za influencera Jima Velásqueza (24) u studenom prošle godine. Njihovo je vjenčanje u to vrijeme izazvalo veliku raspravu, uglavnom zbog njihove velike razlike u godinama  a sad su pratitelje ponovno iznenadili objavom da čekaju bebu.

- Prijatelji, teško je zatrudnjeti prirodnim putem, ali znanost je dosta napredovala i želimo ovo učiniti za žene svih dobi koje imaju problem sa trudnoćom ili kada pređu 50-tu - rekla je Alina, koja živi sa svojim suprugom u Kolumbiji.

- Potpomognuta reprodukcija, prijatelji. Morate pronaći donoricu jajne stanice i proći cijeli proces koji je jako dug. Morate i uštedjeti malo novca, ali moguće je - objavili su, piše 24 sata.

- Alina, odrastao sam gledajući tebe, kad sam imao godinu dana mama me nazvala Pedro el Escamoso i od tog trenutka sam znao da si ti žena mog života, tada sam već sam to potvrdio i zato želim da me pratiš do kraja mojih dana - izjavio je Pedro jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:25