StoryEditor
Društvena mrežaPriča obišla svijet

Hrabri dječak koji je spasio sestru od napada psa dobio podršku iz Hollywooda, a od svog idola i poseban poklon: Prijatelju, ti si heroj!

Piše PSD
16. srpnja 2020. - 19:04
Roslan Rahman/AFP

Priča o dječaku imena Bridger Walker obišla je svijet. 6-godišnjak je od napada njemačkog ovčara u vrtu obiteljske kuće spasio mlađu sestricu, zbog čega je zaradio 90 šavova po cijelome licu. U trenutku kad je pas skočio na djevojčicu, Bridger je stao u njenu obranu, a kasnije je izjavio:

"Ako je netko od nas dvoje morao umrijeti, htio sam to biti ja".

Ovaj je potez malenog heroja, inače velikog obožavatelja Marvelovih Avengersa, potaknuo korisnike iz čitavoga svijeta da njegovu priču podijele na društvenim mrežama i obišao svjetske medije. Bridger, cijeli u šavovima, ganuo je svojom nesebičnošću i hrabrošću čitav svjet, pa i neke od svojih najvećih idola.

Među njima se našao i glumac u originalnoj postavi Avengersa. Chris Evans, koji u serijalu utjelovljuje Kapetana Ameiku, podijelio je video s porukom za dječaka:

"Vidio sam što si učinio. Siguran sam da si čuo ovo mnogo puta u posljednjih nekoliko dana, ali neka se i ja nađem u onima koji ti to govore. Prijatelju, ti si heroj. Ono što si učinio toliko je hrabro, toliko nesebično, a tvoja je sestra sretna što te ima kao starijeg brata. A tvoji su roditelji preponosni...", poručuje Evans u snimci koja je obišla društvene mreže.

Kao poseban dar malome heroju, na kućnu adresu će mu poslati unikatni, originalni štit Kapetana Amerike iz Avengersa. Dječakovo oduševljenje zabilježeno je kamerom, a snimka je danas raznježila mnoge.

Oglasili su se i brojne druge poznate osobe, među kojima su i Mark Ruffalo te Anne Hathaway.

"Ljudi koji tuđu dobrobit stavljaju ispred vlastite pravi su heroji. Iskreno se divim količini hrabrosti i srčanosti koju si pokazao", poručila je zvijezda Avengersa.

Hathaway je dodala: "Znam prepoznati superheroja kad ga vidim. Mogu se samo nadati da ću prolaziti kroz život upola hrabra kao ti. Želim ti brz oporavak, Bridgeru", napisala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 15:47