StoryEditorOCM
Društvena mrežaMLADA KANAĐANKA

‘Čuvala‘ se do braka, a otkako je iskusila seks savjetuje djevice: ‘Ovo ne znaju pobožne djevojke koje žele čekati...‘

Piše MOZAIK SD
22. studenog 2023. - 13:35

Kanađanka Alicia Tucker  jedna je od djevojaka koja je sa seksom čekala do prve bračne noći, a svoja iskustva dijeli sa drugim djevicama koje planiraju odnose imati tek nakon obreda vjenčanja.

Prvo što im ova mlada kršćanka savjetuje je da s partnerom što više razgovaraju o seksu i svim problemima koji uz njega idu.

Kako bi smirile živce prije velike noći, Tucker im preporučuje dugo kupanje ili tuširanje.

"Ako stvari postanu neugodne, ako ne ide sve super glatko kako ste zamislili i postane malo neuredno, samo se nasmiješite...", nastavila je. – Neka bude tako, sve je to dio iskustva intimnosti.

Ono s čime se i sama, kaže, mučila prije prve bračne noći bilo je da sve doživi i zapamtiti  te da bude prisutna u svakom trenutku.

“I za kraj, nešto vrlo praktično što na nažalost, ne zna mnogo pobožnih djevojaka koje odluče čekati sa seksom", dodala je Tucker. “Važno je odmah nakon seksa piškiti; i ja sam to saznala tek par tjedana prije svadbe!", rekla je.

Mokraća je navodno prirodno sredstvo za ispiranje mokraćne cijevi, što znači da će mokrenje odmah nakon seksa isprati iz uretre eventualne bakterije, zbog čega su i spolne bolesti manje izgledne, piše Večernji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:07