StoryEditorOCM
Društvena mrežasram nas bilo

Bosanski tiktoker napao Hrvate zbog nedostatka domoljublja: ‘Prošao san cijelu Hrvatsku i vidio samo jedno ustaško ‘U‘‘

Piše mozaik sd
3. listopada 2023. - 17:44

Mislili ste da ste pravi Hrvat? E pa - gadno ste se prevarili. Barem ako je pitati tiktokera iz Vakufa.

"Vi Hrvati iz Hrvatske za mene uopće niste Hrvati. Zašto to govorim? Ušao sam u Hrvatsku gore na Breganu, vozio do Zageba... U Zagebu skrenuo dole prema Rijeci, vozim do Splita. Znači obišao cijlu Hrvatsku uzduž i poprijeko. Znate li koliko sam hrvatskih zastava vidio? Samo jednu jedinu, na granici! I dole na odmaralištu kod Šibenika jedan onaj ustaški znak ‘U‘ s križem. Nigdje ništa više! Pa kakvi ste vi Hrvati, pobogu?", šokiran je Bosanac.

A onda nastavlja da, kad je ušao u BiH, "gdje žive ljudi koji su se tu rodili" i koja "ne pripada i nikad nije bila Hrvatska", je ugledao "deset komada" hrvatskih zastava "u sto metara" te "svaka deseta zgrada nema onaj ‘U‘ s križem". Također, tamo ima "križeva na svakom raskrižju".

"To su Hrvati! To je domoljublje! Dolazim ovdje u Vakuf, djeca se igraju na igralištu, u hrvatskom dijelu Vakufa. Petero ih se igra, troje dres Hrvatske ima... Gvardiol, Modrić, Perišić... A vaša tamo po Zagrebu, što nose? Nike, Reebok, Adidas... Kakvi ste vi Hrvati? Nikakvi! Da se mene pita, sve bih vam te domovnice oduzeo", oštar je ovaj građanin Bosne i Hercegovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:21