StoryEditorOCM
Društvena mrežaBarack Obama

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država oglasio se na društvenim mrežama: ‘Što sam učinio da budem te sreće?‘

Piše MOZAIK SD
15. veljače 2024. - 10:50

Otkako su se upoznali u odvjetničkoj tvrtki u Chicagu krajem 1980-ih, Barack i Michelle Obama vole se kao i prvog dana. Bivši predsjednik Sjedinjenih Država nije se ustručavao izjaviti svoju ljubav prema Michelle povodom Valentinova. U srijedu, 14. veljače, Barack Obama odao je počast svojoj supruzi poslavši joj prekrasnu poruku na svojim Instagram i X-u (ranije Twitter) računima.

"Što sam učinio da budem te sreće? Sretno Valentinovo mojoj najboljoj prijateljici, Michelle Obama!" napisao je ženi koja je već 34 godine s njim.

Uz ove riječi podijelio je fotografiju sebe i supruge kako hodaju ruku pod ruku na pješčanoj plaži. Klišej koji puno govori o ljubavi i vezi koja vlada između para. Nekoliko minuta kasnije Michelle Obama odgovorila je na suprugovu romantičnu objavu. Na svom Instagram profilu bivša prva dama poslala je poruku.

"Sretno Valentinovo, Barack Obama! Svaka godina koju provedem s tobom bolja je od prošle", napisala je u opisu video montaže koja bilježi vrhunce njihove romanse. Barack i Michelle Obama su prave srodne duše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:44