StoryEditor
Društvena mrežaPRIGRLILA MREŽU

Ana Čagalj ‘posljednja na estradi‘ otvorila profil na Instagramu, najviše lajkova osvojila obiteljska snimka koja otkriva koliko je Ivan Luka narastao

Piše M.P.
27. listopada 2020. - 13:53
Arhiva/Cropix

Premda Ana Čagalj osobnom karijerom nije lice s estrade, toliko je kao supruga popularnog Jole prisutna u javnom životu, godinama ju, posebno u vremenima prije pandemije, viđamo na javnim događanjima, koncertima, otvorenjima trgovina, filmskim premijerama, da je postala prepoznatljivo, ali i rado komentirano lice.

Kako se odjenula, kakva joj je frizura, kakve su joj usne i ruž nebrojeno se puta pisalo i analiziralo, a Anu Čagalj takva pažnja, čini se, uopće ne opterećuje.

Anja je, kako sama tvrdi, prvenstveno fokusirana na obitelj, a ovo sve ostalo događa se kad se stigne, kasnije. Pa se tako i Instagram profil dogodio najkasnije.

Dok brojne druge poznate Hrvatice profil na popularnoj društvenoj mreži imaju valjda otkad ga se moglo otvoriti, Jolina supruga kušala je njegove draži tek prošlog tjedna.


Prva fotografija koju je objavila bila je večernja, u šik plavoj haljini, koja je pobrala 198 lajkova, a najzanimljivijom se pokazala ona na kojoj je pozirala s obitelji u punom sastavu, sa suprugom, kćerima Ivom, Emom i Tijom i 11-mjesečnim sinčićem Ivanom Lukom.

Nju su brojni komentirali i lajkali, a bila je i prigoda da se vidi koliko je mali mezimac u obitelji Čagalj narastao.

Aktualna pandemija javne je događaje svela na minimum, pa tako ni Anu Čagalj ne viđamo ni u medijima posljednjih mjeseci, ali kad se za televiziju osvrnula na zadnju trudnoću i porod, zvučala je zadovoljno.

"Porod je bio lak, a trudnoću gotovo da nisam ni osjetila. U 8. mjesecu trudnoće vodila sam kćer na koncert Ariane Grande u Beč. 

Govorili su mi gdje ću u osmom mjesecu trudnoće u Beč autom, kao neće me pustit preko granice. Ja sam rekla da idem ako se dobro osjećam. Bili smo četiri dana, sve smo vidjeli što treba vidjeti, djeca su guštala.

Ja sam se vratila i šalila se kao - eto, vidite da nisam rodila..., ma nikakvih problema nisam imala". 

Anina svakodnevica u peteročlanoj obitelji nedvojbeno nije jednostavna.

image
Na reviji Aleks Dojčinović u društvu muža i Tomislava Madžara
Darko Tomaš/Cropix


"Zadirkuju me da sam postala zaboravljiva, jer mi svoje obaveze moraju zapisivati na papir. Priznajem da uistinu više ne mogu pratiti naš obiteljski plan i program koji nalikuje na vozni red najprometnije željezničke stanice.

Između Jolinih obaveza, naših djevojčica koje se pored škole bave sportom i glazbom, ceduljice me spašavaju! Baš kao i pomoć obitelji" - ispričala je Ana Čagalj. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 12:04