StoryEditor
Društvena mrežaPuno emocija

'Volim te kao da si mi otac! Od tebe sam najviše dobio!': Cetinski ogolio dušu pišući o Oliveru, pogledajte kojim ga se fotografijama sjetila Marijana Batinić, Nina Badrić podijelila je najdražu

Piše A.B.
29. srpnja 2019. - 12:49
oliver00

Marijanu Batinić, baš kao i njezinu kolegicu Petru Nižetić, Oliver je puno simpatizirao. Uvijek je davao podršku mladim ljudima kad su razvijali svoje profesije i nikad ih nije odbio za intervju, izjavu. 

Od vremena kad je kao mlada voditeljica emisije 'Po ure torture' s kolegicom zabavljala Splićane preko lokalnih televizija, do prelaska na programe s nacionalnom gledanošću, Oliver je za Marijanu Batinić, kao svoju Splićanku, uvijek našao vremena. 

Voditeljica je stoga ostala bez riječi kojima bi opisala sjećanja na neprežaljenog pjevača te je uz brojne njihove zajedničke fotografije dodala tek srce i "tužni emoji".

Pjevač Toni Cetinski na Instagramu je započeo emotivnu objavu s "Dragi moj morski vuče."

- Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska dragi naš Oliver. Tvoj će se glas slušati kao klasična glazba i za 300 godina !!! Kad god čujem tvoj glas toliko je stvaran da samo čekam da se pojaviš negdje iza ugla. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti - napisao je Cetinski. 

- Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio. 
Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada. Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i ČOVIK i zbog toga ti veliko HVALA - nastavio je i dodao kako je uvelike sretan i ponosan što je život naučio od njega.

- Velika sreća i ponos što sam živio i upoznao život poznavajući tebe. Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha - završio je pjevač.

Pjevačica Nina Badrić podijelila je fotku na kojoj grli pjevača i samo napisala "Oliver."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oliver ❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Bivša manekenka Iva Radić bila je posebno vezana za pjevača, uvijek ga oslovljavajući s "barba." 

- ....zauvik si tu u mojim mislima i grudima #barba - napisala je Radićka, koju je Oliver tako zvao te se zahvalila Narodnom radiju koji svakodnevno pušta njegove pjesme. 

Na Instagram Storyjima objavila je i brojne videe u kojima se čuju stihovi Oliverovih najljepših pjesama.

                                                                                                     

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2021 20:11