StoryEditorOCM
Auto motobolja ponuda

Odvažan i agresivan karakter: Piaggio lansirao Beverly i MP3 ‘Deep black’ modele

Piše R. R.
24. srpnja 2023. - 11:00

Ponuda Piaggio skutera obogaćena je za sezonu 2023. novom, posebnom Deep Black izvedbom, dostupnom na modelima Piaggio Beverly i Piaggio MP3 300 hpe.

Deep Black grafika ističe oštre, sportske linije Piaggio Beverlyja koje proizlaze iz automobilskih trendova, te su naglašene mat crnom bojom, a izgled upotpunjuju detalji, uključujući i kotače, u sjajno crnoj boji završne obrade.

Sjedalo je posebno odabrano za novu verziju i usvaja potpuno crni stil, s crnim šavovima. Minimalistički izgled dodatno je naglašen natpisom Beverly na bočnoj oplati, također u sjajnoj crnoj boji. Piaggio Beverly S, sportska verzija Piaggio crossovera, također će dobiti novu, suvremenu, zelenu Jungle boju.

Poseban Deep Black izgled dostupan je i na Piaggio MP3 300 hpe, najkompaktnijoj i najlakšoj verziji skutera opremljenog ekskluzivnom Piaggio tehnologijom na tri kotača koja omogućuje vožnju s B kategorijom vozačke dozvole. Mat crna boja usklađena je sa sjajno crnom završnom obradom detalja i kotača. Crna boja korištena je i za tipke na upravljaču i okvir instrument ploče, dok zatamnjeni vjetrobran daje dodatnu dozu elegantnog sportskog izgleda.

Piaggio Beverly Deep Black dolazi s agregatima 300 po cijeni od 5849 eura i 400 po cijeni od 6999 eura. Piaggio MP3 300 Deep Black dostupan je po cijeni od 7349 eura. Sve navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene s uključenim PDV-om I posebnim porezom na motorna vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:16