StoryEditorOCM
Auto motoNajbolji najboljem

Auto kuća Čondić i Hajduk predstavili zanimljivu akciju: Marko Livaja vozit će se u automobilu godine Toyoti C-HR

Piše Promo
4. ožujka 2024. - 21:38

Kakav je to spoj? Idealan, simbioza koja može donijeti samo dobre stvari, velike stvari. Takve su najslađe, a predstavili su nam ih jučer u Auto kući Čondić na prigodnoj svečanosti. Naime, hrvatski automobil godine Toyota C-HR s prigodnim logom uručen je najboljem igraču HNL-a, hajdukovcu Marku Livaji.

Istina, mnogi će se upitati što će Livaji automobil kada se zna da nema vozačku dozvolu, ali iza ovog stoji jedna prekrasna priča poslovnih partnera Auto kuće Čondić i Hajduka. I u nju je uključen – Marko Livaja, jer je sve za dobru svrhu.

Upravo zbog toga su se na Visokoj u salonu Toyote i okupili poslovni partneri i prijatelji kako bi nazočili početku humanitarne akcije. Ukratko, Marko Livaja će imati na korištenje Toyotu C-HR, a nakon određenog vremena (nekoliko mjeseci) će se organizirati prigodna aukcija na kojoj će isti automobil biti ponuđen na prodaju. Formula je jasna, automobil godine u Hrvatskoj ima svoju vrijednost, a s potpisom Marka Livaje imat će i dodanu vrijednost. Koja će sigurno privući mnoge, jer je ovo spoj vrhunske kvalitete.

Ključeve Marku Livaji na ovoj svečanosti uručila je Ivona Blažević, direktorica Auto kuće Čondić, a voditeljicu programa Ines Nosić je zanimalo tko će biti vozač.

- Tko naleti prvi dobit će ključ pa neka vozi – odgovorio je Livaja i pogledavao prema stolu gdje su već u “niskom startu” bili raspoređeni vozač Zvonimir Šarlija, Marko Elez, Anthony Kalik i Ivan Lučić, istina za početak kao pratnja, ali…

- Ma mjesto suvozača vam je najbolje, nema stresa u prometu. Dogovorit će se sve lako. Evo, znamo da je Šarlija prvi koji će voziti, a poslije će biti napravljen raspored - dodao je Marko.

I tako je već “propala ideja” nekim nazočnima da se ubace na vozačko mjesto. Zvonimir je prvi, ali nitko ne zna koliko dugo.

- Koliko Marko kaže, ima nas dovoljno da se možemo mijenjati svaki dan, neće biti svađe ni guranja – dodao je Šarlija.

Nakon službenog dijela, momci su složno izveli automobil ispred salona, Marko je za to vrijeme potpisao desetke dresova i postera, obavio cijeli foto-session, sve je proteklo u prijateljskom druženju, dobroj kapljici (Elez je suigračima za stol donio vodu, samo da se zna), ćakuli …

- Naše su akcije česte, stalno doniramo nekim udrugama. Tako ćemo i ovaj put, zajedno s Udrugom Bilo srce pronaći neku od splitskih udruga gdje ćemo proslijediti novac. Bit će sigurno zanimljivo na aukciji koju ćemo također organizirati u našem salonu. Ne sumnjam da će se okupiti veliki broj zainteresiranih jer je ovo jedinstveni primjerak C-HR – kazala nam je Ivona Blažević, direktorica Auto kuće Čondić.

Čekat ćemo i tu aukciju, sad nas već malo golica radoznalost, Toyota sam za sebe kao brend puno vrijedi, as ovom dodanom vrijednosti sigurno će postići višu cijenu i na taj način omogućiti nekoj od udruga da dobije novac potreban za svoje aktivnosti.

Složni partneri kuću grade, Auto kuća Čondić i Hajduk su pokretanjem ove akcije udarili temelj dobrote. Finale ove akcije bit će zapravo podizanje velikog pehara humanosti.

Šjor Duje vozio devet Toyota

Zanimljivo je bilo ćakulati i kretati se među gostima pa smo tako naišli i na Duju Vlastelicu, najvjernijeg člana obitelji Auto kuće Čondić. Naime, šjor Duje od 1990. godine vozi samo Toyote, do sada su bile četiri Corolle, dva Avensisa, dva Yarisa i jedna Lexus 220h.

- Vozio sam i druga auta, ali s Toyotom nikad nije bilo problema. Samo redovan servis, tekuće održavanje, jednog mi Avensisa sin još vozi. A ja sada imam Corollu Cross, milina prava, najbolja je od svih, skoro pa sama vozi – kazao nam je šjor Duje.

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:35