StoryEditorOCM
KnjiževnostIMA I NAGRADA

Vruće je, i danju i noću, teško je raditi bilo što. U Kaštelima su se domislili kako knjigom ‘ohladiti‘ ljeto. Neka vam klinci ovo pročitaju

Piše Jasenka Leskur
29. lipnja 2022. - 16:04
Ravnateljica knjižnice Renata Dobrić: Prva je knjiga najvažnija, ako njome zainteresiramo klice, kasnije je sve lakšeZvonimir Barišin/Cropix

Gradska knjižnica Kaštela deveti put provodi 'Ljetni književni izazov – čitaj knjige i osvoji nagradu' - natjecanje za čitače predškolce, osnovce i srednjoškolce, koji će završiti 5. rujna podjelom nagrada najboljima.

Svi koji se natječu moraju biti učlanjeni u kaštelansku knjižnicu, moraju doći u najbliži odjel gdje će dobiti prijavnicu, odnosno Dnevnik čitanja, a ne moraju niti biti stanovnici Kaštela jer sve više se uključuje oni koji su tu na ljetovanju.

Ljubitelji književnosti koji su pročitali deset i više knjiga na završnoj svečanosti dobit će diplome, dok će po troje djece koja su pročitala najviše knjiga u kategorijama "predškolci, viši i niži razredi osnovne škole i srednja škola" dobiti još i nagrade – u pravilu su to knjige.

Ovo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:53