StoryEditorOCM
Film & TVNA AMAZONU

Brak je kuća koja može eksplodirati: serijska verzija hit-filma ‘Mr. and Mrs. Smith‘ teško će stvoriti novu ‘Brangelinu‘

Piše Marko Njegić
11. veljače 2024. - 17:12
Serija ‘Gospodin i gospođa Smith‘ ide nešto drukčijom rutom od filma, što ima smisla s obzirom da aktualni tumači likova nisu ni blizu glamurozni kao njihovi prethodnici, niti je njihova kemija zapaljiva da stvori novu ‘Brangelinu‘.Amazon

Amazon je sa serijom "Gospodin i gospođa Smith"/"Mr. And Mrs Smith", remakeom istoimenog hit-filma iz 2005., napravio nešto što mu dosad baš i nije bila praksa.

Naime, svih osam epizoda serije pušteno je odjednom, a ne da se, prema običaju, najprije prikažu dvije ili maksimalno tri epizode pa onda ostatak uslijedi u jednotjednom ritmu.

Na ovaj način, "Gospodin i gospođa Smith" može se "binđati" odmah od premijernog vikenda nadalje umjesto da se za "binđ" čeka emitiranje posljednje epizode.

Je li se Amazon priklanja trendu, pokazat će emitiranje idućih serija ovog streaming servisa. Dotad, važnije pitanje je kakva je serija "Mr. and Mrs. Smith" u odnosu na slavni film.

Sudeći po ehu krajnje pozitivnih stranih kritika, serijski Smithovi ispadaju do...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:37