StoryEditorOCM
ZagoraI TO SE DOGAĐA

Uzeo kaparu za stan u Zagori i potpisao ugovor s kupcem, a kada se ovaj uselio, izbacio ga - na ulicu!? Tu nije stao...

Piše Zdravko Pilić
11. ožujka 2024. - 10:32

U Policijskoj postaji Knin je provedeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i nepovredivosti doma i poslovnog prostora, izvješćuju iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Što se zapravo dogodilo? Osumnjičeni je, naime, pu Kninu nasilno upao u stan koji je još u kolovozu prošle godine zapravo prodao 25-godišnjaku, s kojim je o tome potpisao i formalni predugovor, i od njega, po istom predugovoru, primio i kaparu.

No, dok su se ljudi nekad držali za riječ, danas se ne drže ne samo usmenog dogovora, nego ni onog što su potpisali! Tako je i vlasnik htio raskinuti predugovor, jer su u međuvremenu porasle cijene nekretnina, pa je očito zaključio da je stan jeftino prodao.

Zato je odlučio uzeti pravo u svoje ruke, pa je privatne stvari 25-godišnjaka koji je u stan već ušao – izbacio na ulicu.

No, to nije jedini problem s kojim će se suočiti na sudu. Policija je u međuvremenu utvrdila da je osumnjičeni 44-godišnjak još u kolovozu radi nesuglasica oko prodaje stana pokušao teško tjelesno ozlijediti 53-godišnjaka, pa će i za to odgovarati.

Osumnjičeni je na kraju, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:45