StoryEditorOCM
ZagoraKAOS PRED GROBLJEM

Došli obići počivališta najmilijih u Zagori i ostali šokirani prizorom: ‘Ništa im nije sveto ni za ovakav blagdan‘

Piše Sandra Barčot
1. studenog 2023. - 17:35

Šokirani smo izgledom i prilazom našem groblju! Smeće, smeće... samo vas to dočeka ispred ulazu u groblje sveti Stjepan u Prgometu!

Mjesecima tu stoje odbačeni buketi cvijeća, izgorene lampe s grobnih mjesta, samo se stvara hrpa otpada jer kanti nema. Ni jedne ni na ulazu ni nigdje na groblju, a da ne pričamo o kontejnerima... Iako svi uredno plaćamo grobnu naknadu.

Gdje su gospoda iz komunalnog odjela Općine? Ništa ne poduzimaju, pa mogli bi se malo prošetati do groblja, barem ovih dana kada svi obilazimo posljednja počivališta naših najmilijih - dobili smo dvije poruke elektroničkom poštom od ljutitih čitatelja, koji jednostavno ne mogu pojmiti da se smeće danima, tjednima, mjesecima gomila i da nitko od odgovornih ne reagira.

Oboje su u dvije odvojene poruke poslali i fotografije toga "groblja od lumina i buketa", a mi smo naravno svim suvremenim komunikacijskim kanalima poslali pitanje prvom čovjeku Prgometa, općinskom načelniku Ivanu Skelinu (HDZ),  gdje je to nastao problem pa je posljednje počivalište mještana ovako "urešeno", odnosno zatrpano smećem.

Zašto se ulaz u groblje ne čisti redovito, zašto nema kanti i kontejnera za otpad, zašto se ova hrpa smeća nije uklonila? Odgovore čekamo...

image

Prgomet, smeće na ulazu u groblje sv. Stjepan

Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:51