StoryEditorOCM

‘Zubato sunce‘ grijat će nas i danas: U većini krajeva pretežno sunčano, evo i gdje bi moglo biti smrzavanja

Piše vijesti sd
22. siječnja 2024. - 07:42

U većini krajeva bit će pretežno sunčano. Ujutro i dio prijepodneva u nizinama mjestimice magla, ponegdje moguće i dugotrajna, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za ponedjeljak.

Poslijepodne sa sjeverozapada porast naoblake, a krajem dana i u noći slaba oborina. Na Jadranu će mjestimice pasti malo kiše, u unutrašnjosti oborina na granici snijega i kiše koja se može smrzavati na hladnom tlu. Vjetar većinom slab, od sredine dana ponegdje i umjeren jugozapadni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 2 do 7, uz dugotrajnu maglu i niža, a na moru od 8 do 13 stupnjeva Celzijusovih.

Sutra, u utorak, u noći i ujutro očekuje se pretežno oblačno, mjestimice s kišom. U unutrašnjosti će padati i snijeg, a kiša se može smrzavati u dodiru s tlom. Zatim razvedravanje sa zapada. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, ujutro na sjevernom Jadranu prolazno jugozapadni. Najniža temperatura zraka od -3 do 1, na moru od 3 do 8 °C. Najviša dnevna većinom između 5 i 9, a na Jadranu od 9 do 13 °C.

image
Nikola Vilic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:22