StoryEditorOCM
S mora i krajaTEŠKA NESREĆA

Pažanka se bori za život, a 27-godišnjak uhićen: u Audiju pretjecao, pa nakon ‘škara‘ izazvao direktan sudar!

Piše B. S.
1. lipnja 2024. - 12:44
Zadar, 200822. Krizanje Ulice brace Miroslava i Ulice Janka Perice. U teskoj prometnoj nesreci u kojoj je sudjelovalo vozilo hitne pomoci, smrtno je stradao biciklist. Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu nesrece.Luka Gerlanc/Cropix

Teške i po život opasne ozlijede zadobila je 49-godišnja Pažanka nakon što se njezinim automobilom na državnoj cesti broj 106, koja povezuje Pag i Šimune, u petak oko 21 sat izravno sudario 27-godišnjak u Audiju zagrebačkih oznaka.

Nesreću je, prema informacijama iz policije, prouzročio 27-godišnjak koji se kretao prema Novalji. U jednom je trenutku, unatoč punoj liniji, pokušao preteći kolonu vozila, što je rezultiralo ulaskom u ‘škare‘, te izravnim sudarom sa Škodom zadarskih registracijskih oznaka kojom je upravljala 49-godišnja žena.

Usljed snažnog sudara, automobil kojim je upravljala nesretna vozačica više se puta prevrnuo, pri čemu je ona zadobila teške, po život opasne ozljede, te je hitno prebačena u zadarsku Opću bolnicu.

Vozač Audija nije bio pod utjecajem alkohola, ali je uhićen i protiv njega će biti podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s teškim posljedicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 04:26