StoryEditorOCM
S mora i krajaKORAK DO TRAGEDIJE

Otkriveni detalji teške nesreće u tunelu ‘Sveti Rok‘: 32-godišnji Imoćanin je počeo pretjecati i onda je nastao krš! Ovo su slike...

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2023. - 10:12

Na autocesti A1, u tunelu Sveti Rok, u smjeru Splita dogodila se prometna nesreća u kojoj su jučer oko 17 sati dvije osobe teško ozlijeđene.

Prometna nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak upravljao automobilom imotskih registracijskih oznaka u smjeru Splita te je u tunelu "Sveti Rok" počeo pretjecati vozilo ispred sebe, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. 

Za vrijeme pretjecanja prednjim desnim dijelom vozila udario je u stražnji dio automobila zagrebačkih "tablica" kojim je desnom prometnom trakom upravljao 41-godišnjak. U nesreći su teške tjelesne ozljede zadobili vozači koji su prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

- Protiv 32-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće s teškim posljedicama - naglašavaju iz Policijske uprave ličko-senjske.

image
Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:44