StoryEditorOCM
OtociISPRAVAK

‘Sandra Miletić nikad nije inicirala i financirala izgradnju navedenih betonskih stuba i sunčališta na pomorskom dobru‘

Piše DALMACIJA SD
24. srpnja 2023. - 15:29

Na internet stranici Slobodne Dalmacije dana 29. lipnja 2023. godine objavljeni su članci pod naslovima "Nova devastacija biserne uvale nadomak Splita šokirala građane, pogledajte kako Zagrepčanka doslovno betonira i – more" te "Zagrepčanka zazidala more na korak do Splita! Pitali smo inspektore jesu li bili na terenu, njihov odgovor je – čudo"

Nova devastacija biserne uvale nadomak Splita šokirala građane, pogledajte kako Zagrepčanka doslovno betonira i - more

Zagrepčanka zazidala more na korak od Splita! Pitali smo inspektore jesu li bili na terenu, njihov odgovor je - čudo

Naime, tema predmetnih članaka je izgradnja nezakonitog objekta, odnosno betonskih stuba koje vode od privatne parcele, preko javnog pomorskog dobra, do mora u uvali Koška, istočno od Stomorske na otoku Šolti. U predmetnim člancima navodi se kako je gospođa Sandra Miletić nezakonito izgradila navedene betonske stube i plato za sunčanje veličine približno 20 kvadratnih metara, a saznanja o tome temelje se na izjavi neimenovane osobe.

Ovim putem, ističe se da gospođa Sandra Miletić nikad nije inicirala i financirala izgradnju

navedenih betonskih stuba i sunčališta na pomorskom dobru. Štoviše, gospođa Sandra Miletić

nije bila ni upoznata sa opisanom nelegalnom gradnjom jer već duži niz godina živi u Švedskoj te nema doticaj ni uvid u zbivanja na terenu, a protiv odgovornih osoba, za koje sumnja da su počinili ono što se njoj stavlja na teret, pokrenuti će adekvatne postupke pred nadležnim tijelima te ce financirati rušenje nelegalno izgrađenih stuba i sunčališta, a sve kako bi se ova situacija što prije okončala.

Slijedom navedenog, istina je jedino da je gospođa Sandra Miletić 2018. godine kupila nekretninu pored koje su izgrađene predmetne stube, ali ona već godinama nije bila u Hrvatskoj pa nije ni imala saznanje o spornoj nezakonitoj gradnji.

Za Sandru Miletić

Odvjetnik Domagoj Olujić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 22:22