StoryEditorOCM

Ostavka u Sinju: Petar Vidalina se povukao iz Nadzornog odbora VAD-a

Piše PSD.
26. ožujka 2011. - 20:50

Petar Vidalina podnio je ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora Viteškog alkarskog društva. Vidalina je bio dugogodišnji alkarski momak alkaru Jošku Mariću, s kojim je osvojio sva tri alkarska trofeja - Alku, Čoju i Baru.

Uoči Alke 2008. godine napustio je Marića, kojemu je to bila posljednja Alka, i postao alkarskim momkom vojvodi Ivanu Čikari.

Prošle godine, na izbornoj skupštini Viteškog alkarskog društva, Petar Vidalina je izabran za člana Nadzornog odbora, a na konstituirajućoj sjednici za predsjednika.

Vidalina se, međutim, nedavno predomislio pa je odlučio odstupiti s dužnosti predsjednika i člana Nadzornog odbora VAD-a. U pisanoj ostavci je naveo da odlazi iz osobnih razloga ne navodeći o kakvim je konkretnim razlozima riječ.

Upravni odbor VAD-a prihvatio je ostavku i za novog člana Nadzornog odbora kooptirao Peru Soldića, koji je bio kooptiran i u bivši saziv alkarske uprave.

O potvrdi novog člana Nadzornog odbora, glasovat će se na redovitoj godišnjoj skupštini VAD-a u travnju.

Soldić je i na posljednjoj izbornoj skupštini VAD-a bio kandidat za člana Upravnog odbora, ali nije izabran. Iza njega stoji vodstvo sinjske Hvidre.

T. Paštar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 05:22