StoryEditorOCM
ObalaVELIKI TRANSFER

Poznati menadžer godinama je bio na čelu velike dalmatinske tvrtke, pa i kada se pregovaralo o njezinoj milijunski vrijednoj prodaji. Sada se preselio u redove - nesuđenog kupca

Piše Jadranka Matić
10. listopada 2022. - 13:04
Velimir Vilović proveo je 23 godine u ‘Cemexu Hrvatska‘, a pet godina je vodio tvrtku sa sjedištem u Kaštel SućurcuTom Dubravec/Cropix

Pet mjeseci nakon što je otišao iz "Cemexa Hrvatska", Velimir Vilović postao je novim članom uprave tvrtke "NEXE" za proizvodnju građevinskog materijala iz Našica.

Dobre poznavatelje gospodarskih kretanja, posebice u sektoru cementne industrije, ova vijest nije iznenadila. Vilovićev dolazak u slavonsku "NEXE Grupu", koja se u međuvremenu pripojila matičnoj kompaniji "NEXE", mogao se naslutiti iz izjave Ivana Ergovića, predsjednika Uprave "NEXE-a", izrečene u intervjuu časopisu "Lider".

Na pitanje novinara "Znači, ne trebate u Upravi Velimira Vilovića, koji upravo odlazi iz "Cemexa"?", Ergović je odgovorio: "Ja to nisam rekao. Vilović je iznimno stručan i sposoban menadžer kojeg jako poštujem i kao čovjeka. Pričat ću s njim".

Razgovor u "Li...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 08:19