StoryEditor
Obalanepoznate okolnosti

Misteriozni tanker nalazi se pred najvećom hrvatskom lukom! Da on dolazi nije znao ni JANAF, a Ministarstvo se još uvijek nije oglasilo

Piše PSD
13. svibnja 2022. - 19:59

U moru kod Rijeke usidren je golemi tanker koji plovi pod panamskom zastavom. Tamo se nalazi već nekoliko dana, nagađa se da je pun nafte iz Irana, piše Dnevnik.hr. 

Misterijem tankera pred Rijekom pozabavila se reporterka Nove TV Lina Dollar koja je izvijestila da mjerodavni zasada ne otkrivaju detalje o brodu usidrenom u Kvarnerskom zaljevu između Rijeke i Krka, a poznato je jedino da plovi pod panamskom zastavom. 

- Pitali smo i Ministarstvo i Luku Rijeka, a oni nam dosada nisu dostavili nikakve informacije. Jedino se JANAF oglasio. Rekli su da nemaju informacije koje smo mi tražili te da nisu imali najavu dolaska ovog broda - kazala je Dollar.

- Zanimljivo je da je ovo njegovo drugo sidrenje u Hrvatskoj. Prvi put je bio na vezu 4. svibnja. Tada je nakratko isplovio, a onda se prije četiri dana vratio - izvijestila je Dollar, dodavši da će se okolnosti vjerojatno rasvijetliti u idućim danima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2022 23:18