StoryEditorOCM
ObalaVATROGASCI U AKCIJI

Horor nadomak Splita: pijani mladić noćas preskakao hotelsku ogradu i ostao visiti na šipci koja mu je probila nogu!?

Piše Sandra Barčot
13. lipnja 2023. - 08:42

Zahvaljujući brzoj intervenciji petorice pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Podstrana i dvojice članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Podstrana", koji su noćas oko 3.30 sati odrezali ogradu, bit će spašen život još jednog nerazumnog turista.

Vjerojatno se radi o inozemnom državljaninu, mlađem muškarcu, jer sve te detalje će utvrditi istraga, ali jedno je sigurno – stranac je kod apartmanskog kompleksa "Lavica", uz Jadransku magistralu, preskakao ogradu, popeo se na visinu, ali nije uspio prijeći metalnu barijeru.

Kako doznajemo, zapeo je na šipci, okliznuo se i šiljak mu je probio nogu iznad koljena. Rana je bila blizini arterije, pa je bilo krvi posvuda, naravno uz ugrozu njegovog života. Ostao je visiti na ogradi sa nogom iz koje je "virio" dio ograde!

- Izišli smo na teren s dva vozila, navalnim i tehničkim, jer smo trebali izrezati taj dio ograde, ne vadeći metal iz noge ozlijeđenog. Stabilizirali smo ga do dolaska djelatnika Hitne medicinske pomoći, u svjesnom stanju je bio – kazuju nam detalje jutrošnje intervenciji iz JVP-a Podstrana, koji su u ranim satima bili u akciji pomoći stranom državljaninu.

Vatrogasci su nakon uspješnog skidanja mladića s ograde, omogućili mu i prijevoz do splitske bolnice na daljnje liječenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:10