StoryEditorOCM

Grubišić u Trogiru: Neće nas spasiti štrajk 1. svibnja

Piše PSD.
27. travnja 2013. - 01:09
/ Neće nas spasiti štrajk 1. svibnja, koliko god se ujedinili i dobili podršku crkve, nego će nas spasiti korjenite promjene u načinu vođenja politike, obratio se biračima u Trogiru don Ivan Grubišić, kandidat Saveza za građansku i etičku Hrvatsku (SGEH)  za splitsko-dalmatinskog župana.

- Naš program je jasan, nećemo krasti, nećemo lagati i zajedničko ćemo pravedno raspodijeliti. Mi idemo naprijed, poručio je don Grubišić Trogiranima na susretu u dijalogu u Gradskoj vijećnici Trogira u petak.

O korjenitim promjenama u načinu upravljanja, prvenstveno uvođenjem neposredne demokracije uz pomoć suvremenih informatičkih tehnologija koje bi omogućile sudjelovanje građana u odlučivanju o svim bitnim pitanjima za njihov život govorio je Nikša Jajac, kandidat SGEH za dožupana splitsko-dalmatinske županije.

Obzirom na 54 tisuće nezaposlenih u županiji i neizvjesnu budućnost trogirskog i splitskog škvera, Županija će poticati obiteljsko poduzetništvo usmjereno na proizvodnju, zatim poduzetnike-početnike i  poljoprivrednu proizvodnju koju će povezati s turističkom djelatnošću  te osnovati Dalmatinsku komunalnu banku.

- Smanjit ćemo broj članova Županijske skupštine, kojih je sada 51, a naš je cilj ukinuti županiju kao administrativnu jedinicu i uspostaviti pet povijesnih regija Hrvatske, kazao je Jajac.

- Mi želimo skupa s vama kreirati politiku radi općeg dobra, dokinuti visoke plaće, povlastice i privilegije nagomilanih politikanata., rekao je Ivan Špika, predsjednik trogirskog Kruga SGEH i pozvao Trogirane da izađu na izbore.

PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 14:12