StoryEditorOCM
Dalmacijau makarskoj otvoren novi gastrocentar

Apfel darivao Dom zdravlja

Piše PSD.
16. svibnja 2010. - 01:23

Poznato ugostiteljsko-trgovačko poduzeće Apfel otvorilo je novi supermarket i gastrocentar u Dubrovačkoj ulici na magistrali. Investicija vrijedna 15 milijuna kuna dovršena je u tri mjeseca. Centar je službeno otvorio gradonačelnik dr. Marko Ožić Bebek, ističući značenje ulaganja u gospodarstvo, osobito u danima krize.

U poslovnoj zoni grada Makarska, uz potporu Grada i nadležnih službi, osigurani su svi infrastrukturni uvjeti za ovaj vrijedan poslovni pothvat domaćeg investitora, tvrtke Apfel d.o.o. Novi centar zapošljava 40 novih trgovaca, vozača, skladišnih radnika, ekonomista, i zato ovaj projekt dobiva na još većoj važnosti.

Na 1100 m četvornih prodajnog i distributivnog prostora nudi se više od 9000 artikala široke potrošnje za kupce s područja Makarskog primorja. Izvrsna ponuda kvalitetnih i provjerenih robnih marki stavlja naglasak na hrvatske proizvode. Ugostiteljima i hotelijerima s Makarske rivijere sada se nudi još bolji i pristupačniji izbor robe u sklopu novog gastrocentra koji će ih, kao i do sada, direktno opskrbljivati, što je naročito važno u ljetnim mjesecima.

Otvaranje novog trgovačkog centra Apfel je proslavio i humanitarnim donacijama. Odjelu hemodijalize makarskog Doma zdravlja dodijeljena je oprema vrijedna 20.000 kn, četiri socijalno ugrožene obitelji pomognute su s 12 tisuća kuna, a velikoj manifestaciji festivala stripa „Mafest“ uručeno je 10 tisuća kn. Vlasnik i direktor tvrtke Apfel d.o.o. Mijo Pašalić kaže:

- U uspješnih 15 godina rada tvrtka Apfel d.o.o napravila je još jedan veliki iskorak u poslovanju. Otvaranjem novog trgovačkog centra podigla je razinu ponude i usluge na visoku poslovnu i profesionalnu razinu. Bogati asortiman ugostiteljske opreme, pića i hrane, sa stotinu stalno zaposlenih djelatnika i ukupno 150 djelatnika u vrijeme turističke sezone, još je dostupniji ugostiteljima i građanima Makarskog primorja.

Ana Dragičević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 21:57