StoryEditorOCM
TribinaIZBORI U HDZ-U

Ivana Dević: Od srca do neba hvala Benkovcu, Gračacu i Jasenicama u kojima sam pobijedila. Zbog vas se osjećam kao pobjednik iako sam izgubila

Piše Ivana Dević
23. studenog 2020. - 10:09

Priopćenje Ivane Dević, kadidatkinje za potpredjednicu HDZ-a Zadarske županije, prenosimo u cijelosti:

Poštovane stranačke kolegice i kolege,

prvenstveno se želim zahvaliti svima koji su jučer svoje vrijeme posvetili meni, izašli na izbore i zaokružili moje ime. Preko 1700 puta vam svima hvala.

Moram se zahvaliti članovima Ražanca koji su u iznimno velikom broju izašli (250 članova) i sudjelovali u demokratskim procesima naše stranke. Iako ja nisam bila njihov izbor uistinu im treba odati priznanje na strpljenju i čekanju u redu zbog epidemioloških mjera, a sve kako bi doprinijeli demokratizaciji naše stranke.

Od srca do neba i natrag hvala Benkovcu, Gračacu i Jasenicama u kojima sam i pobijedila. Hvala vam. Zbog vas se osjećam kao pobjednik iako sam izgubila. Moj „kamen“ je pored državnog tajnika i župana odabrao mene! Vjerovao u mene, pružio mi potporu. I stoga vam uistinu hvala! Vi ste dokaz kako se rad i karakter ipak cijene i vrednuju.

Hvala i drugim općinama: Stankovcima, Preku, Pašmanu, Poličniku, Ninu, Privlaci, Starigradu… Nisam vam bila prvi izbor, ali ste mi pružili značajnu potporu i zato vam hvala, od srca hvala.

Kao što pravila nalažu, s obzirom da sam se kandidirala za potpredsjednicu županijske organizacije, ne mogu se kandidirati za županijski odbor. Unatoč tome bila sam ustrajna kao kandidat i htjela sam vidjeti koliko članovi HDZ-a mene cijene, uvažavaju i koliko me žele u rukovodećim strukturama. Rezultati izbora su pokazali da ne žele. Ovdje završava ili barem trenutno zastaje moja županijska politička aktivnost.

I dalje ću ostati član stranke, raditi na dobrobit naše zajednice, jer, koliko god to populistički zvučalo, uistinu vjerujem u potencijal ove županije i ovih ljudi. Uistinu vjerujem kako rad i poštenje u životu isplate.

Čestitam predsjedniku županijske organizacije, mojim kolegama protukandidatima, svim izabranima predstavnicima na gradskim i općinskim razinama.

Još jednom, hvala svima koji su vjerovali u mene.

Srdačno,

Ivana Dević

19. travanj 2024 10:01