StoryEditorOCM
SportFAVBET PULA

Završnica gradskih liga u malom nogometu: U finalu Tinu iz Zadra drugo mjesto!

Piše Ivica GJERGJA
26. srpnja 2020. - 22:37

Završnica gradskih malonogometnih liga Favbet završena je u Puli finalnim srazom MNE Verude i MNK Tina. Pobijedili su domaćini  MNE Veruda. Utakmica je obilovalo svim onim što mali nogomet čini zanimljivim atraktivnim i neizvjesnim. Ovaj put su domaćini imali i više sreće, te se okitili naslovom pobjednika Favbeta.

Finale:

MNE VERUDA – MNK TIN 8:4 (2:1)

Pula -  Malonogometno igralište Verudela . Gledatelja 200.

Strijelci: 1:0 D. Moravac (7), 2:0 Bilić 13, 2:1 Kresović (20), 3:1 Bilić (22), 4:1 Jelinić (24), 4:2 R. Burčul (26),5:2 E. Husarić (28), 5:3 Škibola (30), 6:3 E. Husarić (33), 6:4 Katalinić (35-6 metara), 7:4 D. Moravac (38), 8:4 E. Husarić (40).

MNE VERUDA: Dean Moravac, I. Husarić, Danijel Moravac, Ramadani, Živadinović, E. Husarić, Hetorić, Bilić, Ćopić, Jelinić, Crljenica, Ljubas.

MNK TIN: Jarmanović, Škibola, Kresović, Kurtin, Katalinić, Kolega, Dundović, G. Burčul, R. Burčul, Marković. Voditelj Tiho Knežević.

U finalu su porasle tenzije u pozitivnom kod obje momčadi u želji da osvoje veliku nagradu pobjednika finala od 50 000 kuna.

S nešto više odmora i spremniji jer su ranije osigurali finale ušli su igrači Verude, dok su tinovci bili više umorni što se i vidjelo na umjetnoj travi.

I pored navedenog nije bilo respekta s nijedne strane, pače prijete jedni i drugi vratarima Ćopiću i Jarmanoviću. Atraktivno, lepršavo se igra i u 7. minuti jednu grešku tinovaca iskoristili su Puljani preko Danijela Moravca što im je uspjelo, pored nemoćnog vratara Jarmanovića postigao je zgoditak za vodstvo.

Drugi zgoditak domaćina djelo je Bilića. Nakon toga tinovci kreću na sve ili ništa i preko Kresovića smanjuju pred kraj prvog djela na 2:1. Jako brzo, za nepuna dva minuta domaćini su postigli dva zgoditka na početku drugog dijela, a nakon toga bude se tinovci i brzo dolazi rezultat na 5:3, minuta je 30.

Veliku priliku da smanji na zgoditak razlike imao je Kresović no nije uspio. Sve je otišlo na stranu domaćina koji su slavili rezultatom 8:4.

Finale, odlična utakmica, borbena, puna vica u igri, a dojma smo da su Zadrani bili odmorniji, da bi rezultat bio drukčiji, ovako domaćinu treba čestitati, pokazali su više i zasluženo odnijeli veliku nagradu.

image
MNK Tin
I.g.

-Što vam reći, nismo bili na razini naših igara. No i pored toga dali smo sve što smo mogli u ovom trenutku, osjetio se umor, ali smo dostojno reprezentirali zadarski mali nogomet što nam je velika satisfakcija. Uzeli smo i drugu nagradu na velikom natjecanju tako da ne možemo biti nezadovoljni, kazao nam je najstariji igrač finala, Goran Burčul iz Tina.

Susret za treće mjesto:

Sigma (Osijek) – Staklo Maas (Split) 3:2.

Najbolji:

Prvo mjesto 50000 kuna osvojila je Veruda (Pula),

Drugo mjesto 20000 kuna Tin (Zadar),

Treće mjesto 10000 kuna Sigma (Osijek).

Nagrade za najbolje predao je ambasador Favbeta boksač Filip Hrgović.

Do finala došli su:

MNK Tin pobijedivši Macco 10:2, Varoš ZDC 5:2, Staklo Maas 3:1.

MNE Veruda pobijedivši: Škurinje 7:1, Kontrol biro AR 6:2, Sigma 4:1.

07. svibanj 2024 08:45