StoryEditorOCM
SportŠOKANTNA ODLUKA

Tihomir Tiho Knežević ugasio Tin! " Ovako dalje ne ide, mi smo preveliko ime da bismo gubili od trećerazrednih ekipa. Neka se nitko ne uvrijedi..."

Piše I. Gjergja
29. kolovoza 2022. - 17:27

Netom nakon što su osvojili prvo mjesto i pobijedili na 6. Memorijalnom humanitarnom turniru „Antonio Jurjević“ pred prepunim tribinama na ŠC Višnjiku, voditelj Tina, Tihomir Tiho Knežević svima je saopćio neugodnu vijest. Upravo onako kako je mazio, pazio, podsticao svoje igrače na susretim , tako je sada, pun „gorka okusa“, ispalio kao grom iz vedra neba:

- Dosta je, nema više igre, gasim MNK Tin!

Svi su ostali konsternirani Tihinim saopćenjem i njegovom odlukom..No, on je nastavio:

- Nakon više od 30 godina Tin se gasi, a odgojio sam mnoge generacije malonogometaša. Ovako dalje ne ide, mi smo preveliko ime da bismo gubili od trećerazrednih ekipa, neka se nitko ne uvrijedi. A to nam se događalo u zadnje vrijeme zbog manjka igrača. Već dvije godine se mučim s igračkim kadrom i prelomio sam. Kad je riječ o ovom turniru, pobijedili smo sa sedam igrača i na to sam ponosan. Ovo je veliki turnir i veliki događaj za naš grad i županiju, s nizom odličnih momčadi i zadovoljstvo je biti prvi, ali to ne mijenja ništa u mojoj odluci, mogu reći da smo se oprostili sa stilom, kazao je Knežević.

Sigurno da malonogometna scena Zadarske županije bez Tina biti neće biti ista,  teško će ih biti zamijeniti iako će dečki igrati u drugim klubovima. No, Tin je Tin i ostati će vječno u sjećanju mnogih ljubitelja malog nogometa kako županije Zadar tako i šire, jer su nas naučili na uspjeh i pobjede.

07. svibanj 2024 14:05