StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Zadar i Vitez doma, Primorac u Unešiću!

Piše Ivica Gjergja
28. listopada 2022. - 12:02

Lijepo je vidjeti ljestvicu ove lige u kojoj je Zadar na prvom mjestu sa 26 bodova, dakako sa tendencijom da tu ostane, pa sve do kraja natjecanja. Sve pripreme za nadolazeći susret sa Dubrovčanima su izvršene, a igrači jedva čekaju susret kako bi ojačali svoj bodovni saldo nakon pobjede sa većim brojem bodova.

‘Vitezovi‘ u posljednje tri odigrane utakmice ne znaju za poraz, peti su na ljestvici, bili su uvjerljivi, prikazali dobre igre, a golovi su ‘padali‘ kao plod dobro izrađenih akcija na svim terenima gdje su igrali. Novi trener Marko Pinčić ulio je još veću dozu povjerenja u momčad i vjeru u vlastite mogućnosti i snagu svakog od igrača. Za očekivati je da i u subotu pobjede Slogu koja je dobro posložena.

‘Primorac‘ će ‘na noge‘ Zagori koja se bori za prvu poziciju sa Zadrom. Za očekivati je da ‘Primorci‘ zaigraju daleko bolje nego u prošlom kolu, makar nešto kako u srazu sa Varaždinom u kup natjecanju. Novi kormilar Mirko Labrović je ‘uhvatio‘ konce, a njegovi igrači su ga slijedili ovaj tjedan u pripremi susreta tako da se vjeruje da bi se mogli vratiti se doma sa bodovima iz Unešića.

Raspored, igra se u subotu:

Zadar – GOŠK Dubrovnik 1919 u 15 sati na Stanovima. Sudac: Karlo marić. Pomoćnici: Čelić i Barić. Delegat: Neven Gulin.

HV Posedraje – Sloga M. u Posedraju igralište „Gordana Deme“. U 15 sati. Sudac: Mišo Krešić. Pomoćnici: Liković i Radnić. Delegat: Hrvoje Boban.

Zagora – Primorac u Unešiću u 15 sati. Sudac: Ante Znaor. Pomoćnici: Kukolj i Taraš. Delegat: Marin Matijević.

26. travanj 2024 21:17