StoryEditorOCM
KalelargaGASTRONOMSKO PITANJE

Zašto nema izvješća o Narodnom muzeju? ‘Renata Peroš je sada pokretna i ima više nego dobar apetit, bila je u restoranu s Davidom Ricovom‘

Piše Iva Ivanac
23. srpnja 2020. - 18:18

Marku Pupiću Bakraču (Akcija mladih) zasmetalo je to što se na dnevnom redu nije našlo izvješće o radu i financijskom poslovanju Narodnog muzeja, dok su druge županijske ustanove uredno dostavile svoja izvješća.

- Dosad je uvijek izvješće Narodnog muzeja bilo na repertoaru, doduše u dosadašnja tri puta, Renata Peroš se pojavila samo jedanput i tada je odbila odgovarati na pitanja. Zadnji put je imala uganuće zgloba pa nije mogla doći na sjednicu, čak ni na nastavak sjednice koja je bila odgođena zbog kvoruma, kazao je Pupić Bakrač dodajući kako je Peroš prošlog petka bila u restoranu s Davidom Ricovom.

- Tamo su se gostili i ušli na stražnji ulaz. Budući da je Renata Peroš sada pokretna i ima više nego dobar apetit, zaključujem da je s njezinim zdravljem sve u redu. Zanima me zašto na dnevnom redu sjednice nije izvješće Narodnog muzeja i kada će biti?, pitao je Pupić Bakrač, a na njegovo pitanje usputno je odgovorila predsjednica Županijske skupštine Nevenka Marinović dodajući kako I neke druge ustanove ne izlažu izvješća na ovoj sjednici te će to napraviti na idućoj.

25. travanj 2024 22:54