StoryEditorOCM
Crna kronikau dvije županije

Nova akcija Uskoka na području Splita i Dubrovnika: Dvije osobe privedene!

Piše Vijesti sd
13. svibnja 2024. - 10:11

Nova akcija policije i USKOK-a na splitskom i dubrovačkom području je u tijeku. Djelatnici splitskog PNUSKOK-a u koordinaciji s USKOK-om jutros su krenuli u realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.

Iz Ravnateljstva policije su priopćili da su "kriminalističkim istraživanjem obuhvaćene dvije osobe s područja policijskih uprava splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske"

- Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK - Služba Split podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - kažu kratko iz policije.

image

ilustracija

Ranko Suvar/Cropix

O akciji se kratko oglasio i USKOK.

- Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje PNUSKOK provodi u koordinaciji s USKOK-om. Navedene radnje se provode na području Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije u odnosu na dvije osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti. Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost - kažu iz USKOK-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 13:42