Overlay
Ključ dobrog makeupa

Svi žele puder koji je Billie Eilish nosila na Met Gali: ovo su najbolje podloge koje se trenutno mogu naći u našim prodavaonicama

Piše Stil
Foto Angela Weiss/AFP
16. rujna 2021. - 10:14

Nakon što je Met Gala u svibnju odgođena zbog pandemije koronavirusa, konačno se održala prošlog vikenda. Kao i obično, svi svjetski mediji s velikom su pažnjom pratili kakao će izgledati najveće zvijezde današnjice. Među domaćinima velikog događaja našla se i pjevačica Billie Eilish, koja je odjenula raskošnu puderasto rozu haljinu. Osim njene odjeće, za oko iskusnim promatračima zapeo je i njezin make-up, a sada svi žele puder koji su koristili njeni vizažisti.

Charlotte Tilbury Light Wonder korisnice opisuju kao čudotvoran. Iako Eilish ima samo 19 godina njenoj koži nije potrebno puno da bi zablistala, ova podloga navodno briše sitne bore i čini da koža izgleda sjajno i zaglađeno kao da se gledate kroz Instagram filter.

Ono što ga čini idealnim odabirom za zreliju koža je formula koja dobro pokriva nepravilnosti, ali se pritom ne uvlači u sitne linije što zna biti slučaj kod pudera koji su otporni na skidanje. Light Wonder će ostati na vašoj koži sve dok ga vi ne odlučite odstraniti, a ožiljke od akni čini neprimjetnima. Osim Eilish, vole ga i brojne druge zvijezde npr. Rosie Huntington Whiteley jer ne isušuje kožu, a ona izgleda prirodno blistavo te se ne vidi da nosite puder.

Pronašli smo još nekoliko podloga u koje se kunu beauty entuzijastice.

2. Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation

Ovaj puder na bazi vode je idelan za jesen jer u sebi ima SPF koji će biti dovoljan kako sunce postaje slabije. Možete ga nanijeti odmah nakon hidratantne kreme, a prekrit će sve nepravilnosti bez da ostavlja osjećaj težine na koži. Ako imate kožu sklonu aknama, ovaj puder je odličan izbor za vas jer formula sadrži sastojke koji čiste pore.

image
Maybelline

3. Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Korisnici ove nježne podloge tvrde da na licu ostavlja svilenkasti osjećaj zbog čega je odličan izbor za beauty minimalistice. Njegova lagana formula prijanja na kožu kao da ne nosite šminku.

image
Clinique

3. Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15

Ovaj puder ima teksturu lagane tonirane kreme, a pokriva kao puder što ga čini idealnim izborom za sve one koji ne vole puno šminke. Uz njega vam neće trebati ostali make-up jer vam neće pretjerano zažbukati lice, štoviše, ostavit će a poprilično sjajnim kao nakon dobrog tretmana kod kozmetičarke.

image
Clinique

Pratite Stil i na Instagramu!

20. travanj 2024 13:43