Overlay
koji trik!

Sve što vam treba za savršene kovrče je jedno jednostavno kuhinjsko pomagalo: pogledajte video koji je zaludio internet!

Piše Stil
Foto Shutterstock
3. veljače 2023. - 12:53

TikTok je popularizirao još jedan naoko potpuno bizaran trik za ljepotu, no ovog je puta riječ o ljepoti kose. Preciznije, kovrči. Kao što znaju svi s kovrčavom kosom, bilo da je prirodna ili postignuta uz mukotrpan trud i cijeli niz preparata, za savršeno oblikovane rice treba se poprilično potruditi. No, kako nas uvjeravaju TikTokeri, uz ovaj hack cijela stvar postaje puno jednostavnija. A hack uključuje, vjerovali ili ne, kuhinjsko cjedilo.

Kao što možete vidjeti u nizu videa na TikToku, pored ovog koji vam prenosimo u nastavku, sve što je potrebno za postizanje lijepo definiranih kovrči su sušilo za kosu i mrežasto cjedilo. Cjedilo će, objašnjavaju autori video uputstava za najljepše rice ikad, odigrati ulogu difuzora i to još bolje od regularnog difuzora koji inače stavljamo na sušilo za kosu. Uostalom, pogledajte.

Autorica videa, Liz Fox Roseberry tvrdi da su njene kovrče prije nego je doznala za ovaj trik, bile suhe i raščupane, od kad primjenjuje ovaj hack, prezadovoljna je njihovim izgledom. Liz je objavila i nekoliko korisnih savjeta od kojih je glavni i osnovni: nikad nemojte koristiti plastično cjedilo s velikim rupicama. Najbolji prijatelj vaše kose od sad je metalno mrežasto cjedilo.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 22:50