Overlay
Glamurozna izdanja

Sve najbolje odjevene zvijezde u prvoj polovici 78. Festivala u Veneciji: sjajne protagonistice izdominirale su i na crvenom tepihu

Piše M. M.
Foto Miguel Medina
6. rujna 2021. - 10:18

Prošli smo pola puta od prvoga dana 78. izdanja Venecijanskog filmskog festivala što znači i vidjeli polovinu zanimljivih modnih kreacija koje su zvijezde i uzvanici nosili na premijerama filmova.

Čini se već iz naslova, a i po sastavu crvenog tepiha da su protagonisti ovogodišnjih radova mahom žene pa smo tako od prve večeri imali priliku vidjeti Penelope Cruz u Chanelu povodom premijere Almodóvarovih 'Paralelnih majki'.

image
Penelope Cruz 
Filippo Monteforte

Chanelova muza je i Kristen Stewart koja je odigrala dugoočekivanu ulogu princeze Diane u filmu 'Spencer', a ona je ponudila malo drugačiji, manje klasičan Chanel look na crvenom tepihu.

image
Kristen Stewart
Miguel Medina

'Izgubljenu kćer' režirala je Maggie Gyllenhaal, a u glavnim ulogama su se našle Olivia Colman Dakota Johnson. Koliko dobro je izgledala njihova profesionalna suradnja pokazuje i modna monokromna sinergija.

image
Maggie Gyllenhaal 
Miguel Medina
image
Olivia Colman i Dakota Johnson
Miguel Medina

Iako jako mlada, Zendaya se prometnula u pravu ikonu stila pa svi sa zanimanjem prate što će odjenuti. Za sada je prošetala nekoliko lookova, ali je najistaknutiji onaj u bež kožnoj Barbery haljini i Bulgari zelenog ogrlici uz koje je fantastično izgledala zalizana kosa. Ostale možete vidjeti u galeriji.

image
Zendaya
Miguel Medina

Kirsten Dunst i Isabelle Huppert su pak pokazale kako se jednako dobro može izgledati na dnevnim press konferencijama i večernjim premijerama i dale jedan klasični festivalski look koji je učinio jasnu distinkciju između njih - glumica i modela koji su također pozvani.

image
Isabelle Huppert 
Miguel Medina
image
Kirsten Dunst
Filippo Monteforte

Bianca Balti, dugogodišnja suradnica i zaštitno lice Dolce&Gabbane, i Mariacarla Boscono, jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, zaštitna su lica Italije među manekenkama pa su, iako sada već u modnoj mirovini, pozvane kao počasne uzvanice, a svojim odabirima ni jedna ni druga nisu nimalo pogriješile.

image
Bianca Balti
Filippo Monteforte
 

20. travanj 2024 10:08