Overlay
s hrvatskim potpisom

Romantični proljetni prijedlozi domaćih dizajnera: izdvojili smo pet modela za različite ukuse, prilike i stilove odijevanja, ovi su nas oduševili!

Piše Stil
19. ožujka 2021. - 11:07

Povratak proljeća (i, pretpostavljamo, života s nešto manje zabrana) nadahnuo je i domaće dizajnere na izradu vrlo romantičnih kreacija, a trendovi s modnih pista (pravih ili virtualnih) Pariza, Milana, New Yorka i Londona preslikali su se i na njihove kolekcije. Osobito kad je riječ o bojama: baš kao i na revijama vodećih svjetskih modnih kuća, i kod naših dizajnera vidimo puno ružičaste, sive i bijele. Što se tiče krojeva, "puf" rukavi, volani i mašne krase i domaće kreacije. Izdvojili smo nekoliko komada s hrvatskim potpisom koji su nam se osobito svidjeli. Dva su iz bridal kolekcija, no kako nisu zasićena uobičajenim bridal detaljima, mogu proći i kao haljine za svečanije prilike koje ne podrazumijevaju izricanje sudbonosnog da.

Prva od njih je midi haljina iz kolekcije Skoko bridal, retro komad u stilu haljina punog kruga kakve su se nosile 50-ih.

image
Skoko bridal

Druga je iz Aldukove nove kolekcije, klasična i elegantna.

image
Alduk bridal

Predivnu haljinu pronašli smo i u novoj kolekciji brenda Lokomotiva by Lana Puljić.

image
Lokomotiva by Lana Puljić

A Varteks nas je oduševio košuljom s uzorkom flaminga.

image
Varteks 1

Za one koje preferiraju malo manje romantičnih detalja, tu je odlična kombinacija iz Sommarene.

image
Sommarena 1
19. travanj 2024 06:30