Overlay
opušteno i cool

Ljetna garderoba potpuna je tek uz prozračne i zavodljive kaftane i tunike: ove je sezone izbor zanimljiviji nego ikad...

Foto Shutterstock
15. srpnja 2020. - 19:16

Novi kupaći kostim - spreman! Torba za plažu - spremna! Omiljene sandale - spremne! Za trendi ljeto 2020. nedostaje vam još samo jedna stvar. Pogađate, riječ je o tunikama i kaftanima.

U odabiru ljetne garderobe, manje je uvijek više, posebice kada je riječ o jednodijelnim odjevnim komadima višebojnih uzoraka i prozračnih materijala. Uz ljetne haljinice, koje vjerujemo nikada neće biti skinute s trona omiljenih odjevnih komada, odličan izbor za odlaske na plažu ili ljetne večeri su kaftani i tunike, a koji ove sezone dolaze u nadasve privlačnim izdanjima.

Bilo da ste na plaži, uz bazen ili na druženju u omiljenom kafiću, kaftani i tunike ove su sezone najpoželjniji odjevni komadi. Od orijentalnih print opcija, do verzija s dugim rukavima te cvjetnim, jednobojnim ili geometriziranim uzorcima, kaftani i tunike ovog ljeta zadovoljit će svačiji ukus. 

Poluprozirne lagane verzije ugodnih šarenih ili jednobojnih materijala dovoljno je samo prebaciti preko kupaćeg kostima i trenutno ćete zaboraviti na omiljenu haljinicu. Istovremeno elegantni u otkrivanju siluete, a opušteni i zavodljivi kakva ljetna odjeća mora i biti, ovi odjevni komadi s razlogom su sve viđeniji na ulicama i plažama.

U odabiru modela ove sezone, također si možete dati mašti na volje jer se nose i kratke, i midi i duge opcije. Na vama je samo da odaberete onaj model koji vam najviše odgovara, bojom, uzorkom ili krojem i prepustite se čarima opuštenog ljeta.

U slučaju da još uvijek niste pronašli idealnu tuniku ili kaftan za ljeto 2020. inspiraciju potražite u modelima koji su nama zapeli za oko na društvenim mrežama. 

19. travanj 2024 05:42