Overlay
Elie Saab Couture

Kakva majka takva kći: Zahara je za premijeru najnovijeg filma Angeline Jolie odjenula njezinu sedam godina staru haljinu s dodjele Oscara

Piše Stil
Foto Valerie Macon/AFP
19. listopada 2021. - 11:28

Angelina Jolie se sinoć na crvenom tepihu pojavila u peteročlanoj pratnji najposebnijih ljudi u svom životu - sina Maddoxa, kćeri Zahare i Shiloh i blizancima Vivienne i Knoxom. Pax je propustio obiteljsko okupljanje i nije se pojavio na svečanom događanju.

Obitelj je izgledala ultra glamurozno dok su zajedno pozirali, a posebnu pažnju privukla je 16- godišnja Zahara koja je odjenula haljinu koju je njezina majka prvi put nosila 2014. na dodjeli Oscara. Riječ je o komadu boje šampanjca iz couture linije brenda Elie Saab.

image
Valerie Macon/AFP

Ne samo da je šestorka izgledala lijepo, za premijeru Marvelovih 'The Eternalsa' su se koloristički i stilski uskladili. Angelina se odlučila za drapiranu maslinastozelenu haljinu, dok su je Shiloh i Vivienne pratile odabirom zemljanih tonova, bež i prljavo bijelom. Dječaci, Maddox i Knox, izgledali su odlično u tamnim odijelima.

image
Valerie Macon/AFP

Govoreći o njihovom izboru odjeće, ponosna mama je za reportere ET-a na crvenom tepihu otkrila: "Sva moja djeca nose vintage komade ili haljinu koju sam nosila na dodjeli Oscara. Odlučili smo se za nošenu odjeću ili prenamjenu stare odjeće.”

image
Valerie Macon/AFP

Marvelov najnoviji film trebao bi biti prikazan u kinima u studenom i prati utrku besmrtnih bića s nadljudskim moćima koja potajno žive na Zemlji. Njena kolegica iz filma Salma Hayek na premijeru je također došla s kćeri, 14-godišnjom Valentinom.

25. travanj 2024 17:07