Overlay
Nadograđena verzija

Idu uz sve i daju dašak retro-šika: mokasinke su ove sezone narasle za koji centimetar, obožavamo klasične cipele u novom kul izdanju!

Piše PSD
23. rujna 2020. - 09:07

Sa stopostotnom sigurnošću garantiramo da su u svijetu obuće najveći novi trend glomazne cipele o kojima smo već pisali. S druge strane, ne postoji ništa prikladnije za jesen od sjajnih mokasinki. Ne samo da nas ove cipele automatski asociraju na povratak u školu i promjenu godišnjeg doba, a time i nove mogućnosti u odjevnim kombinacijama, već su i jako praktičan izbor za period nakon sandala, a prije zimskih čizmi.

Ove godine dogodila se doslovna nadogradnja klasičnog modela, dodajte svojoj viziji mokasinki nekoliko centimetara na peti i dobili ste modni hit nadolazeće sezone. Platforma je neobično robusna i stabilna i neće umanjiti udobnost mokasinki na koje ste navikli pa ćete ih i dalje moći nositi i na posao i u šetnju, ali i na večeru ili večernji izlazak.

Bez obzira na taj edgy izgled koje dobivaju platformom, i dalje su dovoljno formalne, samo uz dašak retro chica. Koliko god bile posebne same po sebi, još šarmantnije izgledat će uz čarape koje možete kombinirati bojama uz ostatak outfita. Na revijama su ih modeli nosili uz midi suknje, traperice i hlače širokih nogavica. Drugim riječima, dobro se kombiniraju uz gotovo sve.

image
Uterque
image
Mango
image
Zara
18. travanj 2024 01:12