Overlay
maštovito i lijepo

Jeste li već ukrasili dom uskrsnim dekoracijama? Mnoge domaće Instagramerice jesu i super su nam njihove ideje, kopirajte ih za najljepši ugođaj!

Piše Stil
13. travnja 2022. - 17:31

Baš volimo uoči blagdana stvoriti sasvim poseban ugođaj, veseli nas uz pomoć dekoracija, cvijeća i ukrasa kreirati ozračje u kojem se sve čini još malo ljepšim... Sigurni smo da i vi slično razmišljate i možda ste već u svoje domove unijeli dašak uskrsnih blagdana, no kako nas od Uskrsa dijeli još nekoliko dana, još uvijek ima vremena za ubaciti nešto što vam se posebno sviđa. A mi smo takvih ideja našli u izobilju, pregledavajući Instagrame cura koje i inače pratimo.

Ako ćemo govoriti o ovogodišnjim trendovima, mogli bismo na osnovu viđenoga zaključiti kako su jarke boje i pretjerani sjaj potpuno out, dok se prednost daje pastelnim tonovima i prozračnom, nježnom i toplom općem dojmu. Puno se koristi svježe sezonsko cvijeće, stalci su drveni, a vaze od čistog stakla, kako ništa ne bi bilo suvišno i pretjerano. Moramo vam priznati da nam se ovakvi trendovi baš sviđaju.

Izdvajamo detalje koji su nas posebno oduševili i predlažemo vam da ih kopirate za uistinu poseban ugođaj ovih blagdana. Možda će biti dovoljno ubrati kiticu cvijeća i prirodnim bojama obojati poneku ljusku jaja, a ako vas ponese nadahnuće, prepustite mu se i uživajte...

27. travanj 2024 07:20