Overlay
jedva čekamo!

Vraćamo se mračnim, ali urnebesnim tajnama Jen i Judy: potvrđeno je snimanje treće i posljednje sezone crnohumorne serije ‘Dead To Me‘

8. srpnja 2020. - 15:48

Nakon službene potvrde da se u rujnu nastavlja snimanje četvrte i posljednje sezone znanstveno-fantastične serije 'Stranger Things', Netflix je objavio radosnu vijest i za sve ljubitelje crnohumorne serije 'Dead To Me'. Naime, treća i finalna sezona snima se i uskoro stiže na streaming servis, a raspetljat će se i priča o Jen (Christina Applegate) i Judy (Linda Cardellini) te njihovim mračnim, a opet urnebesnim tajnama.

Crna komedija o 'slučajnom' prijateljstvu

Prvim epizodama triler komedije 'Dead To Me' Jen i Judy osvojile su publiku pred malim ekranima, usred neobičnih okolnosti u kojima su se upoznale i zbližile. Razvojem serije, razvija se i njihov odnos, a tragični događaji s kraja prve i druge sezone, dodatno kompliciraju njihove živote. 

Liz Feldman, autorica serije za Variety se osvrnula na kreiranje hit serije koja je osvojila publiku:

- Od početka do kraja, 'Dead To Me' je serija koju sam htjela stvoriti. Pričanje priče nastale iz tuge i gubitka razvilo me kao umjetnika i izliječilo kao čovjeka. Također, zauvijek ću biti zahvalna svojim 'partnerima u zločinu' Christini i Lindi, kao i ostatku naše talentirane ekipe. Neizmjerno sam zahvalna Netflixu što je od prvog dana podržao 'Dead To Me' seriju i oduševljena sam što nastavljamo suradnju, rekla je Feldman koja je s Netflixom potpisala ugovor o suradnji i na drugim projektima.

Prva sezona serije 'Dead To Me' premijerno je bila prikazana 9. svibnja 2019., dok je druga objavljena 8. svibnja 2020. godine. Uslijed pandemije koronavirusa, šanse da ćemo treću sezonu gledati u svibnju 2021. za sada su jako male, no službena potvrda izlaska posljednje sezone dovoljna je da umiri sve znatiželjne duhove obožavatelja.

Iako službeni datum izlaska još uvijek nije poznat, otkriveno je da u posljednjoj sezoni možemo očekivati stalnu glumačku postavu: Lindu Cardellini, Christinu Applegate, Jamesa Marsdena, Charlieja McCarthyja i Lukea Roesslera. Likove popularne serije očekuju nova otkrića s kojima se moraju suočiti, a mi jeda čekamo vidjeti kako će se cijela priča na kraju rasplesti.

18. travanj 2024 13:11