Overlay
dramica

Obožavatelji Bridgertona u panici zbog glasina o otkazivanju treće sezone: spominju se izmjene i nekvalitetan materijal

Piše Stil
22. siječnja 2023. - 19:23

Među obožavateljima serije Bridgerton zavladala je panika nakon što se proširila informacija o otkazivanju treće sezone serije utemeljene na knjigama Julije Quinn. Prema službeno nepotvrđenim informacijama, produkcija je vrlo nezadovoljna do sada snimljenim materijalom. Pojavilo se i drugo objašnjenje navodnih problema na setu, a to je da je došlo do komplikacija zbog prilagodbe scenarija novom zapletu u radnji, koji je uveden da bi se izbjegla pomalo mračna priča u književnom predlošku

Podsjetimo se, treća epizoda trebala je pokriti priču o odnosu Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton) te nam otkriti kako je i je li prijateljstvo između Penelope i Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) podnijelo veliki udarac iz prošle sezone.

Snimanje nove sezone serije počelo je krajem prošle godine, a početkom siječnja tabloidi su počeli prenositi neprovjerenu informaciju kako određeni dijelovi snimljenog sadržaja nisu oduševili izvršnu producenticu Shondu Rhimes zbog čega je zaustavljena produkcija. Drugi su pak pisali kako je Rhimesova naredila neke izmjene scenarija kako bi se "mračna" priča malo "razvedrila" i kako bi se u treću sezonu "vratilo malo više zabave". 

Netflix je demantirao bilo kakvu odgodu u produkciji povezanu uz izmjene u scenariju, a do sada nije komentirao navodnu nezadovoljnost Shonde Rhimes snimljenim materijalom. Sagledamo li sve zajedno, teško nam je povjerovati u priče o otkazivanju sezone, s obzirom na ogromnu popularnost serije i činjenice da je Netflix najavio i četvrtu sezonu, kao i spinn-off posvećen kraljici, a što se tiče mogućeg pomicanja termina prikazivanja, i ta je priča apsurdna jer Netflix nikad nije ni najavio točan datum početka prikazivanja nove sezone - podsjetimo, prva se počela prikazivati na Božić 2020., a druga 25. svibnja 2022. 

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

18. travanj 2024 02:29