Overlay
ne propustite!

Stil donosi ćakulu s Anom Bacinger, istražuje možemo li dobiti sve što jako poželimo, otkriva oaze hedonizma na Jadranu i kako se radi zdraviji kruh

Piše Stil
19. svibnja 2022. - 11:16

U subotu 21. svibnja čitateljima Slobodne Dalmacije poklanjamo novi broj Stila. U svibanjskom izdanju pripremili smo puno priča, ideja i savjeta uz koje ćete u proljeću uživati iz sve snage.

Otkrivamo vam kako se opustiti na pikniku i pri tome ne brinuti ni o nabavi, ni o pripremi, a niti o pospremanju. Predlažemo vam i gdje na našoj obali i otocima možete, prije nego turisti navale, provesti nekoliko dana odmarajući se u velikom stilu, a imamo i super savjete iz prve ruke za one koji bi radije putovali malo dalje - preciznije u Pariz, iz kojeg se baš nedavno vratila jedna simpatična Zadranka s dobrim okom za detalje, koja nam je ispričala sve što vrijedi znati oprije putovanja na tu čarobnu destinaciju.

U rubrici kul mjesta otkrivamo vam i zanimljiva mjesta za kupiti nešto sasvim posebno, unikatno ili vintage u vrlo kul prostorima u samom centru Splita.

Donosimo vam i priču o sourdough kruhu i splitskim zaljubljenicima u kiselo tijesto, koji su hobi pretvorili u posao. Ispričali su nam kako su se počeli time baviti, koji su najveći izazovi izrade tog puno probavljivijeg i zdravijeg kruha, a otkrili su nam i kako zarađuju te kakve su reakcije kupaca na neobičan ukus sourdough kruha.

Proljeće je kao stvoreno za isprobati jedan vrlo simpatičan modni trend koji nam se vraća negdje s početka 2010-ih, pa vam ga pobliže predstavljamo te vam otkrivamo kako ga uspješno kopirati. Predstavljamo vam i jednu zanimljivu splitsku modnu kreatoricu, koja je snage udružila sa svojom mamom... Predlažemo vam i najzanimljivije proljetne torbe, a posebnu pažnju posvetili smo korzetu, koji je postao it komad sezone. 

U našoj Ćakuli ugostili smo Anu Bacinger, jednu od prvih domaćih modnih blogerica s kojom smo popričali o influencanju, modi i novoj životnoj ulozi u kojoj se našla prije nešto više od tri mjeseca...

Štorija je posvećena fenomenu manifestiranja, s naglaskom na jedan njegov novi, doista bizaran pravac na koji nam je pažnju skrenula Megan Fox izjavom da je svog partnera manifestirala točno prema svojim željama. Može li se "manifestirati frajera u deset dana" i možemo li dobiti sve što želimo samo ako se dobro koncentriramo? Morate priznati da je pitanje zanimljivo, ali više o tome u novom broju Stila.

Proljeće je kao stvoreno za isprobati jedan vrlo simpatičan modni trend koji nam se vraća negdje s početka 2010-ih, pa vam ga pobliže predstavljamo te vam otkrivamo kako ga uspješno kopirati.

 

26. travanj 2024 08:34