Overlay
naš top 5

Netflixov najveći konkurent ‘napucao‘ je ponudu filmova i serija: listopadske duge noći mogle bi postati vrlo zanimljive...

Piše Tea Sumić Miletić
1. listopada 2020. - 15:36

Je li vam malo dosta Netflixa? Ako spadate u one koji svako malo zaključe da je tako, jer im se čini da previše vremena gube na listanje po naoko uvijek istim opcijama, vrijeme je za razmisliti o drugim opcijama. A jedna od onih koje nam prve padnu na pamet jest Netflixov najveći konkurent – Amazon. Spomenuti je streaming servis upravo objavio popis listopadskih noviteta iz svoje ponude pa provjerite jesu li vam dovoljno primamljivi za prelazak.

Popis je pun naslova iz Amazon Prime Video produkcije, no donose i sasvim pristojan popis blockbustera, hit-serija, Oscarom nagrađenih filmova, talk-show emisija, dokumentaraca, romantičnih komedija i, baš kako zahtijeva listopad – mjesec u kojem mnogi slave Halloween –pozamašan popis horora.

Iz podugačkog popisa naslova izdvojili smo ih nekoliko koji su nam se učinili najzanimljivijima.

The Boys

Hvaljena serija utemeljena je na  seriji stripova Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Riječ je o satiričnom pogledu na svijet čijom kulturom dominiraju superheroji – njihove priče ispričane su u filmovima, njihova lica krase gotovo sve. Problem je u tome što neki od njih zloupotrebljavaju svoje moći. Prva sezona pobrala je pohvale, na Amazon sad stiže i druga.

Utopia

Serija s potpisom Gillian Flynn, autorice hitova Mračna mjesta, Oštri predmeti i blockbustera Gone Girl, prati grupu zagriženih obožavatelja stripova, koji se okupljaju online kako bi zajedno glorificirali strip "Utopija". No, uskoro na njegovim stranicama uočavaju skrivena značenja, predviđajući prijetnje čovječanstvu... S obzirom da je u sve upletena Flynn, realno je očekivati barem desetak nepredviđenih preobrata...

Truth Seekers

Serija koja kombinira elemente horora i komedije prati tim dobrovoljnih istražitelja paranormalnih događaja koji se udružuju kako bi otkrili i snimili viđenja duhova širom Velike Britanije, dijeleći svoje avanture na internetskom kanalu kako bi ih svi mogli vidjeti. Dok ulaze u uklete crkve, podzemne bunkere i napuštene bolnice, njihova nadnaravna iskustva postaju sve brutalnija, a kao da to nije dosta, počinju otkrivati ​​zavjeru koja bi mogla dovesti do Armagedona.

Bombshell

Charlize Theron gledamo u ekranizaciji priče oko istinitog skandala na Fox Newsu koji je izbio nakon što su brojne zaposlenice optužile Rogera Ailesa za seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje. Uz Theron u filmu glume Nicole Kidman i Margot Robbie, čiji lik jedini nije stvarna osoba, nego svojevrsna kompilacija svih žena koje su progovorile o ovom slučaju. 

Craft

Remake poznatog tinejdžerskog trilera iz 1996. Radnja se vrti oko cure po imenu Hannah koja se nakon dolaska u novu školu sprijatelji s Tabby, Lourdes i Frankie i brzo postaje četvrti član njihove ekipe. No stvari postaju sve čudnije i čudnije... 

26. travanj 2024 06:25