Overlay
Još malo!

Konačno foršpan za novu sezonu Euforije: kao što je najavila Zendaya, neće biti ugodna za gledanje, a kao što smo sami pretpostavili, očekuje nas kaos

Piše Stil
Foto AFP
21. prosinca 2021. - 15:01

Nakon što je u studenome izbacio teaser za dugoočekivanu drugu sezonu 'Euforije', HBO je konačno objavio cijeli trailer i moram priznati premašuje sva naša najluđe očekivanja.

Iz foršpana dugog dvije minute i 40 sekundi otkrivamo da je Zendaya koja igra Rue Bennet jednu od dvije glavne role u seriji bila u pravu – nove sezona neće biti namijenjena zabavi ni razonodi. 

image
AFP

Počinje s Rue koja kasno stiže u svoju grupu podrške za ovisnike, noseći kovčeg koji ne ispušta iz vida, a kako kasnije otkrivamo, to je zato što je pun droga. Čini se da će joj on zadati puno briga i uvaliti je u razne nevolje. Nova sezona puna je pištolja i policije.

Međutim, serija ima i svoj emotivni dio u kojem se Rue prisjeća veze s Julesom Vaughnom (Hunter Schafer), kao i zabavni u kojem u ženskom wc-u sve djevojke komentiraju novi look Cassie Howard (Sydney Sweeney).

image
Chris Delmas/AFP

Snimanje druge sezone Euphorije prvobitno je počelo u ožujku 2020., ali je kao i sve ostalo odgođeno zbog pandemije koronavirusa. Kako bi zadovoljili apetite obožavatelja, producenti su izbacili božićni specijal od dvije epizode u prosincu prošle godine, a nove epizode konačno možemo očekivati 9. siječnja 2022.

16. travanj 2024 23:05