StoryEditorOCM
Strani nogometdruštvene mreže

Objava o Ivana Perišiću izazvala burnu reakciju navijača, zna se njegova želja?

Piše Sport SD
3. rujna 2024. - 07:28

- Ivane, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere, bio je Hajdukov oproštaj od legendarnog hrvatskog reprezentativca Ivan Perišića. U petak navečer sporazumno je raskinut ugovor prema unaprijed utvrđenim uvjetima.

Perišić se na Poljud vratio u siječnju ove godine nakon više od 17 godina od kada se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. 

Iz Hajduka je otišao 2006. godine bez da je upisao službeni nastup za seniorsku momčad. Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za Bijele je odigrao ukupno 12 službenih nastupa te je pri tom u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. 

Perišić traži novi klub, nedavno mu je propao transfer u talijanski Como, propalo je na pregovorima oko detalja.

image

Perišić na treningu reprezentacije

Goran Mehkek/Cropix

- Como je ušao u pregovore u posljednjoj minuti, ali nisu uspjeli zaključiti transfer - glasila je vijest iz Italije.

Osim Coma pisalo se da se Perišić nudio Fiorentini, ali i da je bio odbijen, te da su interes još pokazali Genoa i Monza.

U međuvremenu izbornik Zlatko Dalić pozvao je Perišića u reprezentaciju, slijede okršaji s Portugalom i Poljskom u Ligi nacija

- Razgovarao sam s njim, imam mu obvezu pomoći. Da se što prije vrati u formu, ja neću komentirati što se događalo u klubu, on je jedan od najvećih naših igrača, izjavio je Dalić.

Stižu nove vijesti, talijanski stručnjak za transfere Niccolo Schira objavio je da je Perišićeva želja povratak u Serie A. Reagirali su Schirini pratitelji u komentarima, pozivaju Perišića u Lazio i Napoli.

Iako je prijelazni rok u Italiji završen, Ivan Perišić kao igrač bez kluba još uvijek može potpisati ugovor s klubovima iz Serie A

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 09:34