StoryEditorOCM
Košarkanakon poraza

Rimac nakon srceparajućeg poraza: ‘Imali smo svoju priliku, pokazali smo kvalitetu, za malo su nam pobjegli‘

Piše D. Ka.
10. veljače 2024. - 21:29

- Prvo poluvrijeme je bilo dobro, u drugom se razigrao Wright, neke situacije su bile i naša greška. Takvog igrača je teško zaustaviti. Imali smo svoju priliku, zbog umora ili čega, sad nije bitno, utakmicu treba što prije zaboraviti - započeo je Slaven Rimac nakon poraza Splita od Budućnosti na Gripama (75:81).

- Energija je bila dobra, nadam se da ćemo biti ovako motivirani i u srijedu, i Zadar igra dobru obranu, trebamo se s njima potući. Jako je puno utakmica, sutra ćemo odmoriti i onda idemo pripremati susret s Zadrom. Pokazali smo kvalitetu, možemo se nositi s ekipom Budućnosti koja je dugo bez poraza, za malo su nam ‘pobjegli‘.

Većina sudačkih odluka je u završnici otišla na stranu gostiju.

- Ne komentiram suđenje, svi gledamo subjektivno. Nemam s tim problema, par puta sam emotivno reagirao. U određenim trenutcima nismo smjeli lopte olako izgubiti. Budućnost ima u rotaciji puno igrača. Momci su odigrali dobru utakmicu koja nam na kraju nije donijela pobjedu.

Lovre Runjić i Boris Tišma nisu bili na razini danas.

- Na puno utakmica su njih dvoje su bili X faktori, nadam se da će biti i u Kupu. Teško je igračima objasniti da je nekad 7 minuta u igri jednako bitno kao i 20.

Utakmica sezone protiv Zadra?

- Respektiram taj sustav natjecanja. Zadar, Cibona, dobro se znamo, neće biti iznenađenja. I za Zadar i Cibonu je jako gust raspored, moguće je i favorita uhvatiti umornog - zaključio je Rimac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 21:49