StoryEditorOCM
Hajdukokršaj s policijom

Neredi na Poljudu odjeknuli i izvan granica Hrvatske, strani mediji u nevjerici: ‘Gori Split, nestvaran skandal‘

Piše SPORT SD
4. travnja 2024. - 16:22

Hajduk je jučer izgubio od Dinama i ispao iz Kupa, jedini gol na utakmici zabio je Kulenović u 14. minuti. Derbi je obilježio i ulazak Ivana Perišića u igru, ali i veliki neredi koji su uslijedili nakon utakmice. Navijači su uletjeli na teren, a okršaj s policijom se prelio na gradske ulice.

Neredi na Poljudu glasno su odijeknuli i van granica Hrvatske: “Gori Split, Huligani se sa stadiona preselili na ulice. Tuku se, gađaju bakljama, kamenjem”, naslov je koji je osvanuo na srpskom Kuriru koji dodaje da “ružne scene kaosa na Poljudu obilaze Europu”.

“Helikopteri nadlijeću stadion, inerventna policija juri navijače, bježali su i nogometaši”, piše Mondo.rs, dok je Blic naslovio tekst: “Nestvaran skandal u Splitu! Navijači Hajduka upali na teren nakon poraza od Dinama, igrači bježali. Jedva je spriječen epski kaos”.

“Neredi na ulicama Splita: Navijači napali policiju, bacali kamenje i baklje”, naslov je koji je osvanuo na bosanskom Dnevnom Avazu, dok bosanski Klix piše "Kaos u Splitu: Bijesni navijači Hajduka upali na teren, igrači pobjegli u svlačionice".

Nakon nereda donesena je i odluka o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske momčadi HNK Hajduk do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 19:37